Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Izgat a 2 nő egy pasi felállás? Belemennétek?
Figyelt kérdés
Vagy ha már volt benne részetek, akkor milyen volt? Pároddal vettetek be egy harmadik személyt, vagy ti voltatok a harmadik?2021. dec. 6. 08:16
1/8 anonim válasza:
Igen és most?
Hármasozós kérdés No 9654551453+65145
Már unalmas
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez most aktuális, ugyanis finoman felhoztam a páromnak😀
Nem mondott semmit, de nem volt elutasító sem 🤔
2021. dec. 6. 08:21
5/8 anonim válasza:
1-es! Dehogy unalmas! Különben nem olvastad volna.
8/8 anonim válasza:
#2 hát akkor haver téphettek egy 8697. "nőt keresünk harmadiknak" sorszámot 😂 (bár lehet kicsi számot mondtam) Ha egy fiatal, attraktív pár vagytok akkor talán van esély, bár ha a netről próbáljátok akkor elég szüttyögős lesz a kamusok szűrögetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!