Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak véleménye is érdekel. Páromat nagyon vonzza a 2nő égy pasi felállás. Ti férfiak, így belemennétek a 3asba? Tovább lent
Én biszex vagyok, tehát voltam már nővel. De csak ugy mennék bele a 3asba, mivel szeretem a páromat, hogy én lennék elötte a lánnyal,de ő nem lehetne vele, csak velem. Mert nem tudánám elviselni hogy elöttem hozzáér a lányhoz, vagy kényeztetik egymást.
Ez nagyon önző a részemről?
Illetve ti férfiak, így belemennétek a 3asba?
ez így kicsit önző dolognak tűnik.
egy szub férfi minden további nélkül belemenne, de aki nem, az azért legalább egy kis érintést, vagy nyalakodást szívesen venne szerintem, még ha esetleg behatolásos szexre nem is kerülne sor
Ha ennyire kötődsz hozzá lelkileg a hármassal csak elrontod a kapcsolatot.
Mi is sokáig kerestünk harmadiknak lányt de mivel nagyon kényes dolog letettünk róla.
Ha nem magad miatt mennél bele, és a feltételek megfelelnek a párodnak, mert csak nézni akar... Akkor azt döntsd el, éreznéd-e hogy csak kihasznál a párod, és tudnád-e egyáltalán élvezni a szexet a nővel?
Ha ezek közül nem a válaszod az egyikre, akkor szerintem ne menj bele csak a pasi kedvéért.
6-os.
Őszintén fogalmam sincs hogy bármilyen szinten tudnám e élvezni ezt a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!