Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú - egy lány felállás, belemennétek?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy haverotokkal, vagy olyan barátotokkal, akiben bíztok. Életkort, nemet is írjatok. Én benne lennék :D 18/F2017. okt. 30. 21:53
2/14 anonim válasza:
Talán max úgy, hogy egyikünket cumizza a másikunk meg hátulról dugja.
3/14 anonim válasza:
Volt már ilyen. Belemennék újból. L
4/14 Modeler válasza:
Nem egészséges kapcsolatra vall, ha a szerelmi életeteket hármasban akarjátok élni...
5/14 anonim válasza:
Nem. De 2 lány már jöhetne 😂😂
17/f
6/14 anonim válasza:
Én az 1F-1L felállást szeretem, igaz itt a GYIK-on ez elég extrém.
A 2F-1L azért nem jön be mert nem szeretek osztozkodni, illetve homofób vagyok, rosszul lennék ha hozzámérne egy mesztelen pasi.
A 2L-1F felállást meg azért nem szeretném mert ha egy nővel vagyok akkor neki 100%-os teljesítményt akarok nyújtani. Ezt max úgy tudnám elképzelni hogy a 2 csaj biszex.
10/14 anonim válasza:
Én is benne vagyok egy hármas felállásban 😀!
43 / f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!