Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti benne lennétek úgy hármasban, hogy két fiú (akár egy haverotokkal) egy lány a felállás?
Figyelt kérdés
Nagyon kipróbálnám a hármast, de csak ebben a felállásban, és nem tudom, hogy így is tudnék-e hozzá partnereket találni.
20/L
2016. nov. 20. 17:59
1/24 anonim válasza:
Próbáld ki, ha kíváncsi vagy rá! Férfiként nekem volt részem 3 férfi - 1 lány felállásban, a lány kezdeményezésére. Nagyon élveztük mindannyian.
2/24 anonim válasza:
Igen lenne. Ez a felállás még nem jelenti azt hogy a fiúknak is kell egymáshoz közeledniük...
38f
3/24 anonim válasza:
Gond nélkül. Volt már benne részem, abszolút hetero alapon.34F
4/24 anonim válasza:
Engem is izgat nőként,és szeretném kipróbálni,mielőtt pasim lesz.
7/24 anonim válasza:
Hát izé... én nem. Nem csak a fiú miatt. Jobban preferálom, ha csak a szerelmemmel vagyok. :) Persze ebből a szempontból valószínűleg én vagyok a kisebbség, úgyhogy nem kell tőle félned, hogy ne lenne rá jelentkező.
22/f
9/24 anonim válasza:
Nem! Begörcsölnék egy másik pasi jelenlétében.
10/24 anonim válasza:
Érdekelne a dolog, de közben azért zavarna, hogy egy másik (idegen) fiú is van ott rajtam kívül.
De talán igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!