Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex hármasban? Két pasival
sok ilyet olvasok mostanába, hogy a férfi vágya hogy a csaját/feleségét lássa hogy jól megdugja valaki...vagy akár 3 asban.
nem tudom.
én elképzelni sem tudnám hogy a csajomat úgy dugja valaki hogy én nézem közben, vagy beszállok.
lehet korlátolt vagyok, de én ezt nem viselném el.
szerintem győzd meg hogy ebből nem lesz semmi, ha nem tetszik, és tovább erőlködik, keressen olyan nőt aki ezt simán vállalja.
Több hármasban (és két négyesben) is volt részem, általában mások barátnőjével, de egy alkalommal az enyémmel is. Általában az volt a benyomásom, hogy az igény, a feszültség alapvetően megvolt közöttünk sokáig, mígnem egy-egy házibulin elszabadultak az indulatok - alkohol hatására. Az alkohol NAGYON rosszul keveredik a hármas szex témájával, szinte biztos, hogy drámába vagy bénázásba torkollik.
Ettől függetlenül, amikor működött a szex, akkor mindig nagyon izgalmas volt. Mindig adott egy pluszt a sima szexhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!