Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex hármasban? Két pasival
Hasonlo a felallas mint nalatok, csak itt en vagyok a pasi, de minden mas szinte megegyezik.
Mondjuk nalunk a parom elegge nyitott erre az otletre, o is fantazial errol es ha esetleg talalunk egy megfelelo szemelyt akkor kiprobaljuk, de ez olyan mint tu a szenakazalban, meg ha aktivan kerestek is.
Annyiban nagyon jo, hogy amiota elegge nyiltan beszelunk ilyenekrol (meg ha nem is csinaljuk meg) sokkal jobb a szex, sokkal jobban megnyilunk a vagyainkkal, fantaziankkal egymasnak, nem feltekenykedunk.
Ez amugy is fantazia, a pasik nagy resze egybol visszalepne ha elesbe kerulne a helyzet. En is elejen elkepzeltem mindenfelet, de miutan mar elkezdtunk nezelodni es keresni, rajottem, hogy 100bol max 1 pasit tudok kivalasztani akit bevennek ebbe a harmasba.
2 Dolgot szoktam mindig ajanlani, kimasolom egy tegnapi hozzaszolasomat hasonlo kerdesre:
- probalkozhattok nehany szexjatekkal is, persze annak is nagyon utana kell nezni, sok a gagyi. Egy jo vibrator baromira fel tudja dobni a szexualis eletet, soha nem lesz problema az orgazmus tobbe a lanynak
Masik egy jo mufarok (csak vibrator utan), amivel kiprobalhatjatok, hogy milyen is a "harmas felallas". Ezek jatekok, nem kell feltekenynek lenni rajuk, a lany ugy is az elmenyt veled koti ossze, hiszen egyutt elveztek.
(ha tipp kell jatek markara, szolj)
- Masik, ha kicsit azert erdekel a harmas felallas, vagy eselyt akarsz adni neki, akkor a megoldas egy Swinger klub latogatas. Nem kell megijedni, a legtobb ember nem parcserere megy oda, nagyon sokan csak nezelodnek, bezarkoznak kulon szobaba, vagy max masok elott csinaljak. Alapbol nagyon izgato tud lenni, foleg ha egy jo ejszakat fogsz ki, es lehet megvaltoznak a fantaziak, amikor elesben lattok embereket. Ajanlom elsonek egy csak-parok estet, amikor szingli pasik vannak az faraszto tud lenni.
#11 válasza tökéletes!
Mi már próbáltuk a férjemmel. Kipróbáltuk a párcserét is 4esben és a 3ast így is, úgy is. Nálunk is a férjem "unszolására" kezdtünk bele. Persze vágyik rá és fantáziál ilyenről az ember de azért az első (néhány) alkalommal megszeppen az aki bevállalja. Szóval a +ffi nagyon izgató és nagyon melós tud lenni de a végén megéri a fáradozást! Persze ehhez az kell, hogy a beszálló srác figyelmes és odaadó legyen! ha belemész, akkor közben bátran beszélj velük, hogy TE mit szeretnél, tapasztalatom szerint ez még pluszban izgatja is őket :) Szóval. ha nincs köztetek egy szemernyi féltékenység, mindent átbeszéltetek a pároddal előtte és találtok egy megfelelő/szimpatikus partner akkor csodás élményben lesz részed! N/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!