Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés hármasban csinálni? (az én esetemben 2 pasival)
Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy csinált-e valaki már ilyet, mert nekem ez lesz az első. Pusztán kíváncsiságból kérdeznék rá a tapasztalatokra.2016. szept. 20. 22:16
1/8 anonim válasza:
Én nem tudnék levetkőzni egy másik férfi előtt álló farokkal. Kezdjük ott, hogy fel sem állna, és ki tudnám nyírni ha ahhoz a lányhoz ér akit szeretek.
Kapcsolaton kívül egy ribivel még megérteném, bár nekem az sem menne így, csak is egyedül.
Mondjuk 2 biszex lánnyal kipróbálnám én is.
2/8 anonim válasza:
Na nekem menne nem úgy mint az #1-nek...
3/8 anonim válasza:
Hol létezik olyan csaj aki ebbe belemegy?
4/8 anonim válasza:
Ezt minden csaj imádja!! A srácoknak nehezebb. De az én tapasztalatom szerint a legjobb, ha az egyik fiúba szerelmes vagy. Őrült jó.
5/8 anonim válasza:
Egy a baj! A 2 farok nem egyforma, az tuti
A vastag után a vékonyat érezni se fogod
Vagy ökörsütés, vagy 2 külön bejárat a javasolt
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó, ha olyan férfiakkal vagy, akik figyelmesek veled!
7/8 anonim válasza:
Mi a haveromat vettük be, popsiba megdugta keményen a csajom, addig közben engem szopott
8/8 anonim válasza:
Figyelem es onzetlen szeretettel mukodik parnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!