Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak akkor, ha a barátnőm hármasban szeretné csinálni (a barátnőjét kérné meg), de én ezt nem akarom?
Készülj az itteni férfiközönség 99%-ának masszív és halálos gyűlöletére...
Amúgy azért szeretné, mert azt gondolja, hogy jó lenne neked ez, vagy inkább biszex hajlamai vannak?
Én benne lennék!
hány éves a barátnője? Megismerkednék vele!!!!
Imádom az ilyen csajokat!
Nagyon jó a 3as!!!
Pl.
-ujjazod mind a két csajt és közben ők simogatják egymás mellét
-rajtad egyik lovagol és a másik a fejedre ül és nyalod
-egymáson fekszenek miközben te a felsőre hátulról berakod a punciba
-felváltva cumizzák a farkad
-stb
Tapasztalatból mondom a legjobb két csajal!!!!!
ez egy érdekes probléma. nem hiszem, hogy sok pasi tiltakozna ellene, de megértem, hogy te nem a másik csajt szereted, hanem őt. ha nem akarod, akkor szerintem ne menj bele. ha ő nagyon ragaszkodik hozzá, akkor esetleg menj bele a kísérletezésbe, legfeljebb a másik csajjal te nem csinálsz semmit, meghagyod neki.
egyáltalán hogy érint az, hogy a barátnőd le akar feküdni (mondjuk veled együtt) egy másik lánnyal? mert ha úgy nézed, akkor ez is megcsalás és ez sem feltétlenül mindenkinek fér bele, ami akár komolyabb problémákhoz is vezethet - főleg, ha egy idő után a csaj miatt fog elhagyni téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!