Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két pasi egy nő felállást kipróbálnátok?
Egyszer talán igen, van benne valami izgalom, de nekem ehhez bizalom kell, ismernem kell minimum az egyik srácot nagyon jól. Jó, ha a másik srác az ő haverja, úgy biztonságosabbnak és izgalmasabbnak élném meg a dolgot.
Engem jobban izgat a 2N 1F felállás, abba sokkal könnyebben is mennék bele. Talán az az oka, hogy 2 erős férfinak kiszolgáltatni magam jobban megrémiszt, mintha egy másik csajjal eljátszunk egy pasival.
N
Már kipróbáltam többször is. Egy nő, több pasi felállást is... Nem is egyszer. ;)
Eléggé rá lehet kattanni. :)
F
Lol nem tudtam, hogy itt a jó válasz a nem. Miért nem mondtátok, hogy el kell játszani a szende szüzet, a prűd, ártatlan nőt? Az is megy, csak szóljatok legközelebb, hogy mi az elvárás:)
6-os vagyok.
Azért vannak lepontozva azok akik csinálták már, mert ez valami trükkös feladvány amit nem értünk és a nem a jó válasz? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!