Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2L-1F felállású szexnél általában meg van előre beszélve, hogy melyik nőben élvez el a pasi?
10
Szóval tulajdonképpen nem is te döntöttél, hanem az egyik csaj:)
14
De ha a csaj úgy rácuppana a pasidra, és kénytelen lenne beleélvezni akkor mit tennél?
Vagy nem hagynád hogy ez megtörtényen?
14 vagyok. Mivel mindent előre megbeszélünk, a csaj is belement és olyat nem veszünk be, aki csak egy riválisnak tekint (hány ilyen van amúgy), így ilyen nem fordulhat nálunk elő. Párom meg van annyira intelligens, hogy tudja kezelni a helyzetet. Mivel ő idegen nőnek a hüvelyébe nem élvez még véletlen se bele, így főleg figyel. Nem véletlen van az, hogy amikor érzi, hogy a vége fele jár, akkor átrakja belém és úgy folytatjuk.
Mivel nálunk ilyenkor hármasban mindenki számára tilos a kisajátítás, így nem szokott ilyen történni. Egyszer volt egy csaj, aki megpróbálta, de őt már az elején a párom hazaküldte (a csaj lelökött az ágyról, hogy ne nyúljak hozzá a páromhoz, mert ma ő vele fog dugni a párom és én amúgy is kimehetnék a szobából, mert zavarom őket😂). Páromnak volt ez nagyon kellemetlen helyzet, de jól kezelte.
Az utolsó 2 válaszoló mő kifejtené, hogy ezt most gumiban írja vagy anélkül? Mert úgy hangzik, mintha ti egyáltalán nem védekeznétek semmilyen alkalmi partnerrel.
(ha gumiban menne a szex, akkor senkibe se élvez, max a gumiba. Ha oda megy a cucc, akkor meg kb mindegy, hogy épp kinek a pinájában van a pasi szerintem) N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!