Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első igazi csókotok?
20 évesen a 29 éves akkori (első) pasimmal.
A legjobb 45 évesen a 23 éves "szerelmemmel".
Talan 13 volzam vagy 14
Meg akartak eroszakolni 16 évesek
Az egyik röhögve hozzámvágta hogy még nem ia csokoloztál hahahaha
Erre azt mondtam vagányan, hogy de igen es csokoloztam vele. Hogy ne tudja meg én még soha es ne röhögjön ki. Igy rajottem hogy tök egyszeru.
Aztán nem tudtak megeroszakolni (kapáloztam stb es aztan elengedtek), es rohantqm a suliba kimosni a számat.(a srác cigizett)
Az elso valoban jó csókom (es egyben egyetlen mindent felülmúló is)kb 15 évesen volt (az is meg akart eroszakolni mondjuk:D), de amikor csokoloztunk valahogy az vákumos lett es abbahagyhatatlan ugyanis ő is érezte hogy ez kulonleges hogy ritmusokban vákumos)már fájt a nyakam ia annyira hosszant caináltuk.
Amikor már nem birtam tartami a fejem:D abbahagytuk a csókot, a srác le volt tolem hidalva, én is amugy elképedve hogy ez mi volt?:D igy ő is elengedett :D.
16.valaszado voltam
Téged mindig mindenki meg akart erőszakolni, és az ilyesmiről mindig úgy szoktál megemlékezni hogy "milyen jó élmény volt"?
19#
Hidd el akkor nem rohogtem rajta
De mivel teljesen tapasztalatlan voltam, en komolyan kezdtem azt hinni, hogy a fiuknál ez az udvarlás.
A tini fiuk SOHA nem inditanak ugy hogy hazakiserhetlek? Megfoghatom a kezed?
Nem. Strandon odajon hozzám a vizben és átkarolja a derekam.
Akkor is voltam tizenx csak talán 12. Kimentem anyáékhoz es elmondtam. Es mondták ne menjek vissza a vizbe.
Nekem az a kép kezdett osszeállni hogy ilyen az udvarlás mint kb amikor elkapja a kakas a tyúkot.
Full naiv voltam
Egy "gyerek" teljesen máshogy fogja fel naivan a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!