Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek,mennyire értékes számotokra a férfi szüzesség?35/F
Figyelt kérdés
Mennyire értékelitek azt,hogy egy férfi tud várni az igazira hosszú időn keresztül is?2021. nov. 4. 19:37
4/9 anonim válasza:
Miért lenne számunkra kincs valami, amitől a gazdája is szabadulna?
5/9 anonim válasza:
Férfi vagyok, szerintem ezt inkább hátránynak tartják a többiek. Biztos van valaki aki szerint ez kincs, de a többiek ha nem is mondják akkor (szerintem) ha ezt elmondod nekik akkor nem azt fogják nézni hogy „ez a férfi mennyire menő" hanem inkább csak annyit hogy sokkal többet kell majd tanulnod, mivel hogy a szex eléggé szar lesz legalábbis az elején, és a férfi nem fogja tudni hogyan elégítse ki a nőt. Szerintem ezt inkább az tartsa kincsnek aki nagyon vallásos és csak házasság után akar szexelni.
6/9 anonim válasza:
A nők azt szeretik, ha valaki tapasztalt és jó szerető.
8/9 anonim válasza:
Attól függ! Ha tényleg várni akart A személyre és úgy véli, hogy én vagyok az a személy, akkor iszonyat értékes. (Most ilyen helyzetben vagyok, de mi még fiatalok vagyunk –19, szóval nem tudom, mennyire számít ez.)
De, ha csak nem volt senki, akinek kellett volna az illető, hiába próbálkozott fűnél-fánál... akkor semleges. Ha nem tetszik alapból, akkor ettől függetlenül sem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!