Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány úgy ismerkedik hogy ő lesz az igazi?
Vagy legalábbis azt hiszik hogy komoly lesz belőle?
Csak amiatt mert csomó lányt ismerek akik olyan fiúkkal jönnek össze akiknek csak a testük kell, de a lány teljesen elhiszi hogy ő az igazi. Tényleg ennyire naiv és rossz emberismerő sok lány?
Nem a lányok emberismerete a sérült. Persze, vannak naiv lányok, akik nem látnak a rózsaszín ködtől.
A probléma az, hogy a pasik bármit lehazudnak az égről egy kis dugásért.
Tisztelet a kivételnek!
Igen sok naiv lány van aki minden hazugságot elhisz a pasinak, de ez nem a nők hibája, hanem azoké a fiúké akik becsapják a lányokat és kihasználják.
Amúgy meg senki sem úgy ismerkedik hogy majd biztos ő lesz az igazi, ismerkedik, akár több emberrel és lesz ami lesz. Lehet életre szóló kapcsolat lesz belőle de az is lehet hogy csak párszor találkoznak és ennyi.
1# "a pasik bármit lehazudnak az égről egy kis dugásért"
Lol, dehát a lányok meg elhiszik.
"Nem a lányok emberismerete a sérült" Akkor problem solved. Vagy mégsem...?
Ó hányszor látni ezt ...sok sok sok nőnél...
Gábor..ő életem szerelme az igazi az egyetlen a mindenem....3 évvel később....életem szerelme elhagyott..
1 hónappal később Géza...ő életem szerelme az igazi az egyetlen a mindenem....2 évvel később...életem szerelme elhagyott
3 héttel később..Viktor! ő életem szerelme az igazi az egyetlen a mindenem a gyönyörűségem a másik felem! 8 hónappal később viktor szerelmem elhagyott
6:
"Én lány ismerőseimet végig néztem, h egy egyértelműen gyökér sráccal jönnek össze, akik leszarják őket, szexet akarnak csak, és ezt mondtam is nekik."
Mondtad nekik. Igen. És? Volt folytatás? vagy beigazolódott, amit mondtál?
"megtanulni jól kiismerni a férfiakat"
A nők soha nem fognak összejönni egy kiismert férfival. Akit már kiismertek, az nem vonzó a számukra. Inkább azt akartad mondani, hogy helyesen megítélni a szándékait? De akkor hol marad a sodródás? Ha pedig nincs sodródás, akkor nin meg AZ A TŰZ. Áh, paradoxon az egész...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!