Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan csináljam az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam az első együttlétet, hogy a fiúnak is jó legyen, élvezze és ne egy bénázó szűzlány legyek?

Figyelt kérdés

Vannak tippek?

Adott a helyzet, randizgatok egy fiúval. Neki már volt több barátnője és sajnos vagy nem sajnos elég nagy kedvelője a női nemnek. Én viszont azon túl, hogy jól kijövök vele, meghallgatom és szerintem szeret velem lenni, meg akarom fogni jó szexszel is. Ő sem egyéjszakásat tervez, de azt akarom, hogy nagyon jó legyen velem neki.

Tudja, hogy nekem ez lesz az első. De nem akarok bénázni. Szeretném nagyon felizgatni, majd kielégíteni, nem csak azt, hogy elélvezzen attól, hogy megdug én meg fekszem, mint egy darab fa.

Én 21 vagyok, ő 22 éves

ma 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Általában amikor nagyon rágörcsöl valaki erre akkor szarul sikerül minden.

HA szűz vagy és tudja is akkor inkább mondjad neki hogy óvatosabban és majd ahogy érzed hogyan kell viszonozni.

A szopás esetleg az menni fog , nem nagy dolog, csak amikor elélvez ne hogy ellökd mert az nagyon rossz érzés.

Finoman tovább csináld és figyeld hogy ő hogyan akarja.

HA meg áll akkor te is állj meg.

ma 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Bátran érj hozzá a partneredhez bárhol, vetkőztesd, simogasd, adj ki hangot ha élvezed. Az egyetlen amitől elmegy egy pasinak a kedve az ha a lány csak ül vagy fekszik mozdulatlanul és "ködös" tekintettel várja a sült galambot. Bármit is csinálj ami ennél több már tetszeni fog a partnerednek. ...és a legfontosabb, nyugi!! :) Vagy gyakorolj egy tapasztalttal előtte.
ma 16:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Orál már volt egyébként, azt szerintem nem csináltam rosszul. Viszont az érdekelne, hogy tudnám magát az aktust jóvá tenni, amikor bennem van.
ma 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre tapasztald ki élevezetes-e egyáltalán maga a szex számodra, ne azon gondolkodj mindjárt neki jó-e, mert lehet azért is az exei mert irtózatos vele a szex.
ma 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

"sajnos elég nagy kedvelője a női nemnek"

Akkor viszont van rá az esély, hogy csak +1 strigula leszel neki. Vagy lesz melletted más. Sajnos én tudom, hogy aki szereti a nőket, ott akármilyen jó a szex lesz más is mellette. Főleg ennyi idősen. Ha meg könnyen csajozik is, nem fog sírni utannad.

ma 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Miért nem azzal foglalkozol, hogy neked mi okoz élvezetet?

Teperjenek már a férfiak is.

Nők miért feljetetek el NŐK lenni???

ma 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen "bénázó szűzlány" leszel, hiszen olyan helyzetbe kerülsz amiben eddig sosem voltál.

Inkább lesz benned idegesség mint vágy, ez természetes.

Ne pörögj ezen, mindenki volt ebben a helyzetben. Lehetőségekhez képest próbáld meg élvezni és később jobb lesz :)

ma 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező könyörögöm legalább az első szexnél enged már meg, hogy ő foglalkozzon azzal, hogy neked jó legyen!! Ne akarj rögtön lemenni szolgálóleányba, meg megfogni, meg agyalni, kalkulálni! Ettől is nem lesz annyi nőnek orgazmusa, hogy folyton arra vagyunk kondícionálva, hogy a másiknak legyen jó, jaj jaj... teperjen ő érte, hogy az első alkalmad élvezetes legyen! Csináld azt, amihez kedved van, amihez nincs, azt meg ne és az is legyen jó neki! Ha nem izgat fel rendesen akkor leszel fadarab, amúgy nem! Ne úgy kezd a szexuális életed, hogy máris te vagy a háttérben.
ma 18:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak azt nem akarom, hogy nagyon béna legyek és elkönyvelje, hogy rossz velem a szex. Voltak már hosszabb kapcsolatai is, szóval biztosan volt kielégítő, jó szexben része.
ma 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem "csak azt".... Foglalkozz a saját élvezeteddel, ha neked elég jó, akkor neki is az lesz, mert fel leszel húzva, a szándék meg meg van benned... de ne másnak akarj megfelelni!!

22 éves, ne hogy azt hidd, hogy majd veled fog megállapodni! Vidd el a legtöbbet a dologból.

Ő a béna, ha ilyen nagy tapasztalata ellenére semmit nem hoz ki belőled.

ma 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!