Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, nektek melyik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek melyik az igazi?

Figyelt kérdés

Milyen vastagságú pénisszel élvezhető még számotokra a szex?

Légyszi írjátok hány évesek vagytok!

#méret #nők #pénisz #vastagság #megintegyfarokméregetőkérdés
2021. nov. 30. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Százszor? Mármint hetente százszor? 😂

Bro' neked is legalább 10 brokid van és azt veszed elő a nadrágból amilyen az adott csaj kedvence vagy hogy? 😂

2021. nov. 30. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Fogalmam sincs a vastagságról..
2021. nov. 30. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Csak úgy mellékesen megkérdezem….

Szerintetek úgy járunk pasizni, vagy dugni, hogy viszünk magunkkal mérőszalagot, tolómérőt, lézeres távolságmérőt, meg miegymást?

38 éves vagyok, elég sok férfival volt dolgom életemben, de soha egyiktől se kérdeztem meg, hány centi a pötse, és milyen vastag. Egyetlenegy srác “adatait” tudom, de csak azért mert úgy gondolta, hogy ez fontos információ az ismerkedési szakaszban. Vele nem is lett semmi végül.

Kétféle férfi létezik számomra szexuális téren. Az egyik ki tud elégíteni, függetlenül a farka méretétől, a másik pedig nem, szintén független a mérettől.

Felfoghatnátok végre, hogy nem a centi elégít ki egy nőt.

2021. nov. 30. 16:35
 5/9 anonymousreview60 ***** válasza:

#4: Én értelek, de a média sugallja, már-már tudat alatt, és ezt nagyon nehéz leküzdeni. Legalább annyira, mint nektek nőknek a mellméret témát. Nektek egy kicsit könnyebb, mert a mell szinte(!) ripsz-ropsz módosítható ellenben a pénisszel.

41FHET (aki szerencsére átlagos)

2021. nov. 30. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
15 centiig, vastagságra nem tudok centit írni.
2021. nov. 30. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
#4 Ha a nőknek nem lenne fontos, akkor elég kevés férfit érdekelne.
2021. dec. 1. 11:01
 8/9 anonymousreview60 ***** válasza:
#7: Igaz lehet. De a németeknek nem volt bajuk a zsidókkal, csak "Hitlernek". Aztán látjuk a végeredményt. Szóval vannak nehezen felismerhető, a valósághoz nem sok közük torzítások, amik valósággá válnak.
2021. dec. 1. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Valóban nem a centi elégít ki egy nőt. De ha az nem stimmel (akár túl nagy, akár túl kicsi) akkor halott az egész.
2021. dec. 2. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!