Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek s lányok , akik használtak már vibrátort és igazi férfivel is volt dolguk egyaránt , mik a tapasztalataitok ? A vibrátor is képes ugyanazt az érzést s élményt nyújtani , amit egy férfi ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 22:14
1/15 anonim válasza:
Egy férfi nem képes ugyanazt az élményt nyújtani, mint amit a vibrátor igen
3/15 anonim válasza:
Bizonyos férfiaknál tényleg jobb a vibrátor, de én nem mondanék le a jó szexről egy igazival.
4/15 anonim válasza:
a vibrator jobb orgazmust tud okozni, talan 3x akkorat mint egy igazi farok, de megsem ugyanaz. kell a ferfi is
5/15 anonim válasza:
Én férfi vagyok de egy barátnőm egyszer azt mondta, hogy azért egy igazi farok az mégiscsak sokkal jobb érzés, mint egy műanyag valami.
6/15 anonim válasza:
A vibrátor nagyobb orgazmust okoz, de ettől függetlenül szükség van egy férfira
7/15 anonim válasza:
Semennyire. Egy férfi jó esetben a teljes testemre hatással van, és sokkal intenzívebb az orgazmus, és az odáig vezető út is. A vibrátor meg egy gyors de közel se olyan kielégítő megoldás, ha egyedül vagyok.
8/15 anonim válasza:
A farok érzete tényleg más, mint egy bármilyen játékszeré.
De a farok sosem lesz képes akkora orgazmust és olyan stimulációt okozni, mint a játékszer
9/15 anonim válasza:
Mivel ma már teljes az elmebaj az ilyen nemátalakító meg tököm tudja milyen műtétekkel, ezért simán el tudom képzelni, hogy hamarosan lesz farokba építhető rezgő biszbasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!