Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kíván már a párom?
Figyelt kérdés
Már jó ideje együtt vagyok páromal és én igényelném a heti 3-4et ő sziszont nem... Hiába veszek fel bármit nem indul be. Próbáltam kérdezni mi izgatja fel de nem mondott semmit... 9 év után derült ki, hogy pl őt nem izgatja fel a térd,comb zokni amikbe én itt vonaglottam neki. Nem tudom mit tegyek, hogy rám mászon...Múltkor arra panaszkodott, hogy én csak arra izgulok fel ha rossz kislányoz meg apucinak hívja magát (ami őt zavarja kicsit) de én meg apakomplexusos vagyok és igyekszem ezt már be fejezni és el nyomni mert őt zavarja... :/ Most már ott tart a dolog, hogy 1 hónapja nem volt sex... Mit tegyek?
23/L
2022. jan. 14. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!