Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzem a párom nem kíván...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a párom nem kíván eléggé már egy ideje. Tudnátok tanácsokat adni?

Figyelt kérdés

Nos, kb októberben kezdődött, hogy nem volt kedve a szexhez, folyamatosan én kezdeményeztem. Ekkor még beadta a derekát, viszont január környékén kezdett elutasítani is. 1 hónap mélypont volt kb a kapcsolatunkban, egyáltalán nem volt nekem kielégítő a szexuális életünk, rosszul esett a folyamatos elutasítása. Persze erről mind beszéltem vele, odáig jutottunk hogy ne erőltessem, nem megy neki. Mondtam neki hogy jó, ezentúl ő jön ha szeretne, ne legyen rajta megfelelési kényszer. Kb 1 hónap alatt visszatért minden a rendes kerékvágásba..nem tartott sokáig, 3 hétig..azóta megint csak én kezdeményezek többször, kb 10ből 8x.. nem is merek annyiszor amennyiszer kívánom, nehogy megint elutasítson. A másik meg az, hogyha szólok neki hogy mi tetszene az ágyban, mit szeretnék (nem nagy kérések) azt kb 1x megcsinálja a következő együttlétnél, utána mintha nem is tudna róla. Heti 2x szexelünk, de nekem ez nem elég...2 és fél éve vagyunk együtt 19L ő 22F

Azt gondolom fiatalok vagyunk még, lehetne több is. De nagyon úgy tűnik hogy megunt.

2020. ápr. 16. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen kéréseid vannak?
2020. ápr. 16. 17:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Például hogy foglalkozzon a mellemmel is, hozzájuk magától egyáltalán nem nyúl.. Lehet azért, mert nem nagyon sajnos.
2020. ápr. 16. 17:43
 3/10 A kérdező kommentje:
*nagy
2020. ápr. 16. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
vagy van más csaja és azért. ha azt akarod, hogy szex legyen, vegyél, bort itasd le, vagy amit szeret inni, ha alkohollal se megy, vegyél neki vágy fokozót és keverd az inni valójába mikor szexelni akarsz vele vagy vegyél magadnak vibrátort és mikor nem jön, össze vele a szex vonulj olyan helyre vele ahol nem lát senki nem hall senki és meg kapod amit akarsz és a pasidat se frusztrálod de ha nem akarsz vibrátort akkor szex elöt vegyél fel szexi ruhát bugyi nélkül és újazd magad és kezdj el hangosan nyögni hát ha ere be indul a pasid( ha nem vágy fokozóhoz kell nyúlni csak a fiúd ne tudja meg sose)
2020. ápr. 16. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Hagyd ott. Làthatólag nem tudsz vele beszélni, nem kíván, simàn lehet, hogy megcsal.

L23

2020. ápr. 16. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod "megunt" - pontosabban teljesen kihűlt szexuálisan a kapcsolatotok. Az hogy te jelzed hogy szeretnéd őt meg nem érdekli megint nem túl jó előjel.

Tanács: ha nem akarod így leélni az életedet akkor szép volt jó volt meg minden, de ideje lenne elengednetek egymást. Ne várjátok meg amíg éveket raboltok el egymástól a kapcsolatotok agóniájával mert megszokásból, vagy mert nem meritek a másiknak megmondani ideje lenne átgondolni a dolgokat.

2020. ápr. 16. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elején azt hittem, hogy egy 40 éves nő írta 20 év házasság után.

De így...nem értem miért vagy még vele.

2020. ápr. 16. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Raadasul a pasi... En szakitanek. Akar depresszios, es nem rad iranyul, hanem a szexre. Ne aldozd fel magad. Ez nem lesz jobb, de meg nincs annyi kozos dolog, ami miatt hiba lenne feladni.
2020. ápr. 16. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást, akivel egy hullámhosszon vagytok. Fiatal vagy még.
2020. ápr. 16. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban ez nem normális. Vagy becsajozott és más után vágyakozik, vagy lelki gondjai vannak.
2020. ápr. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!