Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a párom nem kíván eléggé már egy ideje. Tudnátok tanácsokat adni?
Nos, kb októberben kezdődött, hogy nem volt kedve a szexhez, folyamatosan én kezdeményeztem. Ekkor még beadta a derekát, viszont január környékén kezdett elutasítani is. 1 hónap mélypont volt kb a kapcsolatunkban, egyáltalán nem volt nekem kielégítő a szexuális életünk, rosszul esett a folyamatos elutasítása. Persze erről mind beszéltem vele, odáig jutottunk hogy ne erőltessem, nem megy neki. Mondtam neki hogy jó, ezentúl ő jön ha szeretne, ne legyen rajta megfelelési kényszer. Kb 1 hónap alatt visszatért minden a rendes kerékvágásba..nem tartott sokáig, 3 hétig..azóta megint csak én kezdeményezek többször, kb 10ből 8x.. nem is merek annyiszor amennyiszer kívánom, nehogy megint elutasítson. A másik meg az, hogyha szólok neki hogy mi tetszene az ágyban, mit szeretnék (nem nagy kérések) azt kb 1x megcsinálja a következő együttlétnél, utána mintha nem is tudna róla. Heti 2x szexelünk, de nekem ez nem elég...2 és fél éve vagyunk együtt 19L ő 22F
Azt gondolom fiatalok vagyunk még, lehetne több is. De nagyon úgy tűnik hogy megunt.
Hagyd ott. Làthatólag nem tudsz vele beszélni, nem kíván, simàn lehet, hogy megcsal.
L23
Jól látod "megunt" - pontosabban teljesen kihűlt szexuálisan a kapcsolatotok. Az hogy te jelzed hogy szeretnéd őt meg nem érdekli megint nem túl jó előjel.
Tanács: ha nem akarod így leélni az életedet akkor szép volt jó volt meg minden, de ideje lenne elengednetek egymást. Ne várjátok meg amíg éveket raboltok el egymástól a kapcsolatotok agóniájával mert megszokásból, vagy mert nem meritek a másiknak megmondani ideje lenne átgondolni a dolgokat.
Az elején azt hittem, hogy egy 40 éves nő írta 20 év házasság után.
De így...nem értem miért vagy még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!