Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ,ha terhesen dildót vagy vibrátort használok? Párom nem kíván!
Sziasztok!
Igényelném a szexet,de úgy veszem észre,hogy a párom nem kíván mióta megnőtt a pocakom vagy csak félti a babát. Nem vagyok veszélyeztetett,nem vagyok eltiltva a szextől..és azon agyalok,hogy beruházok egy játékra.
Lehet egyáltalán terhesen? Nem ártok vele?
Akkor sokáig kell várnia rad míg olyan leszel mint régen.
Egyes nők több szexet igényelnek, és vannak olyanok akik egyáltalán nem kivanjak az együttlétet.
Szerintem egy terhes no is kívánatos :)
Vegyel egyet ha szeretnél.
Én nem ítélem el azokat a pasikat, akiket nem vonz a terhes nõ. Egyrészt lehet, hogy szorong, hogy nehogy legyen valami baja a magzatnak, másfelõl a terhesség bizonyos szakaszától már nagyon különbözik attól, ami annak idején megtetszett neki... Másoknak meg tetszik.
Ha megteheted, vegyél segédeszközt és élvezz! :)
Hát, ha nem vagy veszélyeztetett, akkor egy vibri/dildo sem jelent veszélyt. Nem sokkal másabb gyakorlatilag mint egy férfi farka. Természetes ne ess 25-30 centi hosszu tulzásokba, egy normál, farok méretni dolog simán mehet. Jo szorakozást vele.
UI: azért beszéld meg a férjeddel, hogy kivánod és hogy a doki azt mondta lehet sexelni. Nem jo dolog ilyen problémákat tartogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!