Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kb 6 hónap után már nem kíván annyira mint azelőtt. Lehet ezen segíteni vagy ez a kapcsolat vége?
Figyelt kérdés
Egy barátja mondta nekem, hogy úgy érzi már nem kíván annyira mint eddig, pedig ahhoz képest nem régen vagyunk együtt. Amúgy ezt én is észrevettem egy kicsit de nem gondoltam volna, hogy ekkora a baj...
Lehet ezzel valamit tenni vagy ez már nem lesz jobb?
Ő amúgy 50 éves én 28 N...
2020. máj. 9. 12:25
1/5 anonim válasza:
Meg kell kérdezned tőle, hogy esetleg hiányzik-e valami a szexből vagy mi az ami zavarja? Nálam például nem megy a szex, ha az aktuális nőmnek rossz íze van (40-es F vagyok).
3/5 anonim válasza:
Nekem 6 hónap se kellett, amikor már szóvá tettem, hogy kezd leülni a szexuális életünk. Egyrészt mindenkinek más az izgalom- és újdonságigénye, az enyém magas. Másrészt ha úgy látom, valami nem fog jó irányba menni, egyből felhozom, amikor még nincs nagy gond. Szóval nem biztos, hogy baj van. Beszélgessetek. Egyébként a "nem kíván(om) már úgy a párom" típusú problémák és ezek megoldása a hosszú távú párkapcsolatok normális részét képezik.
4/5 anonim válasza:
Az elején mindenki többet szexel
Szeret téged ne aggodj esetleg fel dobhatnád a dolgot játekokal eszközökel
Valoszinuleg csak mar nem sok az ujdonsag az uj inger legyél merész ne csak az aktusra koncentrálj akar egesz nap is huzhatod ne hagyd neki hogy csak "gyorsan le tudjuk" irányits te és huzd amedig tudod az aktust
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez tipikusan az 50-es férfiak jele. Ezeknek az embereknek csak a numera kell semmi több. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!