Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a barátom megvette a ps4-et elhanyagol. Szerintetek már nem vagyok olyan fontos neki, mint azelőtt?
Ez ilyen sajnos :D Nekem is volt ilyen korszakom hála az égnek már inkább sportolok. Próbáld meg lebeszélni róla valahogy, mert ez az egész betudja szippantani az embert és tönkretenni. Fontos vagy neki csak most jött egy új, izgalmas dolog. Hidd el átérzem a csávó helyzetét ,de tönkre fogja tenni idővel mint ahogy engem, csak én időben kapcsoltam :) Valamit tenni kell ellene még én sem tudom mit ,de próbáld kimozdítani.
17 F
26 eves :D
Eleg nehez :(
3 as válaszoló...
De te sem vagy normális. :O
Akkor meg miért bántasz mást?
Tudod milyen a játék függőség? Elég nehéz leküzdeni annak aki először lesz függő.
Hm. Írtam, jpgy mondtam neki, de semmi.
Ő nem 20 éves, hogy vizsgája legyen. Amúgy meg miért nem időzítetted úgy a vizsgáidat,hogy már letudd, voltam én is egyetemista, én már letudtam ünnepek előtt. Másrészt ő dolgozik és hát 2-án kezd. Van szabadideje.
Ilyen hangsúlyban írni egy idegennek 20 évesen hát elég neveletlen kisgyerek vagy. Érdekes más tudott normális hangvételben írni.
Ez olyan kérdés volt, amire neked nem volt kötelező írnod, ha segíteni nem tudsz, kár volt a karakterekért, időpocsékolás.
Remélem a seggemet csókolgatod.:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!