Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván a párom?
Mostanában alig szexelünk, heti 1-2x. De van olyan, hogy ha én nekem orgazmusom van, akkor utána vége és azt mondja, hogy ő most fáradt és nem tudna elmenni úgy sem.
24 évesek vagyunk 5 éve együtt. Esetleg ellaposodott volna a dolog? Mivel lehetne feldobni?
Te férfi vagy, vagy nő?
Lehet, hogy már részéről elmúlt a szerelem és csak megszokásból van veled.
Most felajánlhatnám a szolgálataimat, mint az itteni trollok nagy része, de mégis igyekszem normálisan válaszolni...
Úgy bírom, mikor itt tesznek fel kérdéseket ISMERETLEN EMBEREKNEK, ahelyett, hogy a pároddal (akit 5 éve ismersz) próbálnád meg megbeszélni a dolgot, vagy ha nem megy, akkor párterápia, szexológus, pszichológus vagy akiben megbíztok...
munka vagy bármi más változott mostanság?
és mióta áll fenn ez a helyzet?
Nő vagyok.
#3-as, nem sikerült a normális válasz. Gyakorold még kicsit :)
Amúgy meg beszéltem vele erről, de nem vezetett eredményre.
#5, Kb 2 hónapja lett új melóhelye, de ez a dolog már kb 0,5-1 éve áll fenn.
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a +!
szóval amikor elkezdődött volt változás? munka, új hobbi, sport...bármi?
vagy épp csak stresszesebb a munkában?
ezek is lehetnek okok, vagy lehet tényleg ellaposodott a dolog, de azt csak fel kell dobnotok :)
esetleg rajta változás?
vagy durvább veszekedés?
Mikor elkezdődött, akkor nem volt semmi. Utána lett új munkahelye, de ez viselkedésbe nem látszott meg rajta.
Egyszerűen azt mondja, hogy ő annyira nem nagy étvágyú szexben.
Feldobni, hogy lehetne? Valami tipp esetleg? :)
mióta vagytok együtt?
lehet korábban is csak miattad dobta be jobban magát, de a heti 1-2 még elég jó ahhoz képest, mint azoknál akiknél havi 1-2, vagy 2 havonta 1 van
lehet ekkora a libidója, de az is lehet akár, hogy magának is csinálja, mert más érzés a kettő
hát feldobni olyan dolgokkal lehetne ami titeket vonz, hiába írom le én mivel színesítem a szexuális életemet, ha nektek nem jön be :)
új pózok, eszközök, szerepjáték, izgalmasabb szituációk...sok lehetőség van, csak kérdés ti mire vagytok vevők ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!