Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kíván már a párom?
Figyelt kérdés
Már jó ideje együtt vagyok páromal és én igényelném a heti 3-4et ő sziszont nem... Hiába veszek fel bármit nem indul be. Próbáltam kérdezni mi izgatja fel de nem mondott semmit... 9 év után derült ki, hogy pl őt nem izgatja fel a térd,comb zokni amikbe én itt vonaglottam neki. Nem tudom mit tegyek, hogy rám mászon...Múltkor arra panaszkodott, hogy én csak arra izgulok fel ha rossz kislányoz meg apucinak hívja magát (ami őt zavarja kicsit) de én meg apakomplexusos vagyok és igyekszem ezt már be fejezni és el nyomni mert őt zavarja... :/ Most már ott tart a dolog, hogy 1 hónapja nem volt sex... Mit tegyek?
A pasik egy dolgot utálnak mindennél jobban: ha nyomulsz, célzásokat teszel arra, hogy te most szexelni akarsz, szexiskedsz. Ha egy csaj nem kívánja a szexet, max. nem olyan nedves, de ugyanúgy összejön a dolog, ha viszont egy pasi nem kívánja, nem áll neki fel, ami óriási kudarc élmény, és ha ilyenkor erőlteted, célozgatsz, beszélgetni akarsz róla, az csak elmélyíti a problémát. Élni kell ilyenkor az életeteket, ne célozgass, és majd menni fog.
2022. jan. 14. 15:36
12/21 A kérdező kommentje:
1 hónapja megy ez...már nem próbálom sexy ruciba várni itthon meg semmi...haza jönn puszi azt le ül a gép elé és játszik én meg várok. Nézem a TV-t telózok és várom a csodát...aztán zuhi,kaja és alvás. Sokszor 11-12kor úgy fekszem le hogy ő még mindig kockul én meg egyedül fekszem le aludni...aztán újra. El megyek melóba haza érek várom hogy meg jönnön stb.
2022. jan. 14. 15:48
13/21 anonim válasza:
Aham, szóval éveken át képtelenek voltatok beszélni a vágyaitokról, arról hogy ki mit kíván, megnyílni egymásnak? Hát ja, ide vezethet a végén - ellaposodáshoz. Ti nem egy pár vagytok csak lakótársak, tökmindegy miben táncikálsz előtte.
2022. jan. 14. 15:50
14/21 A kérdező kommentje:
Én is így érzem de ő azt mondja szeret és nem ammar szét menni. Ő tudja engem mi izgat fel. Én annyit tudok hogy szereti ha le szopom...mást nem mondott...
2022. jan. 14. 15:57
15/21 anonim válasza:
#14 hát igen, hatalmas előrelépés, kommunikáció a szexről ha 9 év után azt mondja valaki "szeretem ha lesz.psz" 😂😂😂
2022. jan. 14. 16:12
16/21 A kérdező kommentje:
De komolyan én bármit fel vennék vagy bele mennék és ő ezt tudja is mert már monftam neki de ő túl egyszerű ember...szerintem
2022. jan. 14. 16:21
17/21 anonim válasza:
9 év után a legtöbb férfi számára annyira izgató a párja látványa mint a csempe a fürdőszobában. Ez van. A férfiakat a változatosság izgatja elsősorban. Nem az a változatosság hogy tegnap fekete bugyit vettél fel ma pedig vöröset. Hanem az a fajta változatosság hogy tegnap fekete hajú, nagycsöcsű, telt nővel dugott ma pedig kis feszes vörössel. Ezt a genetikai programot csak a legmélyebb szeretet tudja felülírni, ettől lehet egy férfi monogám. Ha ez nincs meg akkor jön a fentebb említett verzió.
2022. jan. 15. 00:08
18/21 anonim válasza:
Akkor szexi rucik helyett probáld meg pl a fülébe súgni mikor hazajön hogy "szivesen leszoplak ha akarod"vagy szó nélkül vedd ki a farkát és csináljad,biztos tetszeni fog neki,vagy szopás közbe mocskos dolgokat mondj neki,biztos még jobban beindul..ha erre sem fog neki müködni akkor rádunt az évek alatt,vagy máshova jár már dugni és otthon nem bir teljesiteni ennyi..Akkor keress mást..vagy csak szexre aki kielégit vagy végleg hagyd ott,ne vesztegesd el a fiatalságod ilyenre..
2022. jan. 15. 08:00
19/21 anonim válasza:
Ha így beszélsz róla, akkor nem csak a szexről van itt szó, valószínűleg nem vagytok (már) olyan viszonyban, hogy egészséges legyen a párkapcsolatotok. Nem a szextől lesz egészséges a párkapcsolat, illetve az már régen baj, ha valakinek csak az kell hozzá. Csináljatok közös programokat, utazzatok el.
#18: pont, hogy ezt ne csinálja, ez kimeríti a nyomulás fogalmát, biztos vagyok benne, hogy már azért nem megy a dolog, mert volt egy veszekedésük a szex kapcsán, és teherré vált.
2022. jan. 15. 10:51
20/21 anonim válasza:
17#-esnek fájdalmasan igaza van
Egyébként 9 év után odáig sikerült eljutni szexuális kultúra terén, hogy "szereti ha leszopod"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!