Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekvállalás után ritkább a szex a házaspárok között ? Igaz az a sztereotípia hogy a gyerek annyi energiát elvon tőlük (főleg az anyukától) hogy alig van idejük szexelni ?
Kinek milyen egyéni tapasztalata van ?
A kérdésből sejthetitek hogy férfi vagyok. Nekem nagyon fontos a szex a párommal, és nagyon rosszul érintene ha tartósan csökenne az együttléteink száma :(
Őszintén tiszta szívemből sajnálom a feleségedet, hogy egy ilyen gusztustalan egoista emberhez ment férjhez. Kár, hogy ezt előre nem tudhatja az ember ..
Ha a feleséged könyörög, hogy ki fog elégíteni, csak legyen egy baba szerinted mennyire vágyik rá? Remélem idős korodban nem bánod majd meg, ha a kutya se nyitja rád az ajtót! És bízom benne, hogy a feleségednek megjön az esze, és talál egy IGAZI FÉRFIT!
A legjobbakat…
Minden màsnap 1 menet az olyan sok gyerek mellett vagy naponta 1 ?
Ennyivel beérem.
ANnyira azért nem nehéz a gyerek nevelés, csak unatkoznak és ez kihat mindenre, főleg a szexuális életre.
Meg ez a modern nevelés kikészíti a gyereket is meg a szülőt is.
Voltam kisgyerekes családnál és állandóan arról szólt a nap hogy:
: jajj kisfiam ezt ne , azt ne , légyszives, ne így, ne úgy, gyere pisilni, és mindent megakart magyarázni az anyuka.
A gyereket még lélegezni se hagyta, mindent dirigált , okoskodott.
Na az igaz hogy én 2 óra alatt is belefáradtam ebbe.
AZ ilyeneknél eltudom képzelni hogy este már nincs kedve szexelni.
A szülés után egy-két hónapig ne nagyon számíts sok szexre.
Utána is ritkább lesz, mint előtte. Annak is örülni fogtok, ha kettesben tudtok lenni nyugiban.
A gyerek sok időt és energiát igényel.
Két hibás feltételezés van a házasság terén:
A férfi azt hiszi, hogy a nő nem fog változni.
A nő azt hiszi, hogy a férfi megváltozik az ő kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!