Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexuális fantázia és étvágy egyenesen vagy fordítottan arányos az iskolázottság fokával?
nem, semmi köze hozzá
ismerek olyan tanárt akit pl az animal izgat :D
Ez szerintem szakágtól is függ, meg egyéb tényezőktől.
Pfff én művészkarra jártam, ott volt sok grafikus meg fotós közt más se volt csak tarka macska. Olyan bulik voltak meg sztorik is, kb a tanszék fele össze vissza kefélt a saját és egyéb nemekkel, és nem is titkolta.
A tesisek között is volt nem két macsó fuckboy típus, meg az ilyen vállalkozónak készülősek között is.
Az informatikások, bölcsészek nagy része viszont tényleg olyan volt, hogy megalszik a szájában a tej.
Kérdező!
Mekkora elemszám alapján vontad le ezt a következtetést?
Nem! Egyetemet végzett nő vagyok, pénzügy számvitel szak. Könyvelő cégnél vagyon könyvvizsgáló.
Munkahelyen sima fekete-fehér munka ruha.(ne szó szerint vegyetek) de a magánéletben mindenre nyitott vagyok, párom legnagyobb örömére 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!