Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexuális fantázia és étvágy egyenesen vagy fordítottan arányos az iskolázottság fokával?
Köszönök minden választ!
De hát akkor mégis, hol vész el az érdeklődés? A PÁRKAPCSOLATBAN? Nem lenne ez egy kicsit irónikus?
Emberek, akik 14 évesen, iskola és viszonylag kevés társadalom irányította szégyenérzés nélkül még fel voltak szerelve fantáziával, azok később hogy veszíthetik el ezt a fajta kíváncsiságukatt? Ha nem az egyetem öli ki belőlük, nem a társadalmi elvárások? Akkor hát, a PÁRJUK?! Ha ez így van, akkor az valami rettenetesen lehangoló.
Honnan veszed, hogy mindenkinek 14 évesen megvolt még, vagy egyáltalán valaha létezett ilyen szintű fantáziája? Mondjuk én abban biztos vagyok, hogy olyan, mint ami nekem van, nem volt senkinek semmilyen korában... :D
Egyébként a legtöbbekből még kis korukban nevelik ki, vagyis inkább nem is hagyják, hogy fejlődjön...
"azok később hogy veszíthetik el ezt a fajta kíváncsiságukat"?
pl. az idő, hogy megváltoznak.
ahogy idősödsz, megváltozik a világhoz való viszonyod, más dolgok lesznek fontosak, stb.
Èn azt olvastam,hogy minél kisebb az iskolai végzettsèg annál fantáziátlanabb a dolog. Azaz csak baxnak mint a nyulak. Még a fogamzásgátlás is teljesen ismeretlen dolog.
Minél magasabb annál tágabb a "világlátás" láthat egész elképesztò aktusokat is és így végülis rájöhet mit és hogy szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!