Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L, kérdés! Mennyire lényeges szempont nálatok párkereséskor az iskolázottság?
Fontos,hogy hasonló szinten legyen hozzátok?
Esetleg zavaró,ha kiderül,hogy az egyiknek 8 általános van csak meg,míg a másik egyetemet végzett?
Nekem fontos. A 8 àltalanos az alap hogy legyen.
De a legfontosabb nekem hogy legyen érettségije.
Tehát ezek alapján, ha nekem csak a nyolc általánosom van meg, akkor inkább szavazni se menjek el? Azért, mert nincs érettségim, ergó csak egy parazita vagyok a társadalom testén? Ne is szólaljak meg inkább?
Szóval nem sokat vet a latba, hogy emberileg hogy vizsgáznék, hiszen nem rendelkezem érettségi bizonyítvánnyal, így “maradjak csendben inkàbb” ? Bizarr nézeteitek vannak, meg kell hagyni...
Nézz szét körül azok közt az emberek közt, a 100-ból 1 dologgal szerintem sokat mondtam, és nem, ezt a véleményem a párom elől se titkolnám el, azért írtam oda. Találkoztál már írástudatlan emberrel, vagy aki számolni sem tud? Én igen.
Másrészt történelmet pl. illik ismerni, úgy jobban van rálátása a politikára, gazdaságra is az embereknek.
De igazán nem akarok ebbe a politikai vitába belefolyni, csak megírtam, hogyha olyannal tetszenénk egymásnak, ezt a véleményem továbbra is tartanám és nem titkolnám el előle. Esti suli melett meg sima ügy letenni, ha az ember akarja és sosem késő. Tartsatok gonosznak, nem érdekel, legalább álszent nem leszek. :D
És ismerek értelmes embert ilyet is, akinek nincs, egy darabot. :) Neki a családi háttere alakult úgy, viszont sokan amellett is megcsinálják. És remélem ő is meg fogja most, hogy otthon van pici gyerekkel, mert így önállóan is fel tud rá készülni, az esze megvan hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!