Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L, kérdés! Mennyire lényeges szempont nálatok párkereséskor az iskolázottság?
Fontos,hogy hasonló szinten legyen hozzátok?
Esetleg zavaró,ha kiderül,hogy az egyiknek 8 általános van csak meg,míg a másik egyetemet végzett?
Találkoztam én is ilyen emberekkel, akik nem tudtak írni, olvasni. Megdöbbentő! De ugyanannyit ér a szavazatuk, mint a Tiéd! :D
Aláírom, amit mondasz. Reális rálátása nem lehet az alapvető témákkal kapcsolatban, akiknek nincs meg egy bizonyos fokú műveltségük. Papíron! Viszont, az hogy nincs papírja róla még nem útlevél a műveletlenséghez, azt gondolom.
Kíváncsi lennék, szakító ok lenne-e nálad egy szimpla szakmával rendelkező làny. Meg mondjuk arra is kíváncsi lennék, ha nem az első körök egyikében merülne fel az iskolázottsàg köztetek, hogy fogadná, ha tudtára adnád, hogy ne foglalkoztassa kell-e esernyő a választások napján, mert neki nem kell kimozdulnia emiatt úgysem. :D
Igen, pont ezt a gondom. :D
Szerintem világosan fogalmaztam, hogy járnék 8 általánossal vagy akkor is ha az sincs neki, csak ezt a véleményem nem titkolnám el. Nyilvánvalóan bántaná, de mivel értelmes embereket találok csak vonzónak, valahol értené. Aztán ha én amiatt vagyok neki nem, akkor annak úgy kellett lennie. :) Csak a nagy átlag miatt nem fogok kamuzni se a véleményemről neki, se megváltoztatni. Lehet meglepő, de létezik ilyen ember, aki nem taktikázik ismerkedéskor, meg nem hazudozik. És inkább vagyok ebben kegyetlen, de őszinte. És mondtam, hogy diplomával rendelkező buta embereket is ismerek, hajajj de még mennyit. Ami rosszabb, hogy még tanítanak is sokan. :D
Szakmával sem rendelkező barátnőm is volt, nem az érdekel. Sőt sokszor jobban bejön, ha valakinek nincs komolyabb végzettsége se, mert legalább nem lesz tőle beképzelt sznob. Mondjuk most majd az lesz, hogy én az vagyok. :) De nem fogok magyarázkodni tovább, másodjára írtam le a dolgokat, remélem mostmár tiszta. És igen, kegyetlenség, ezt sem tagadom.
Nem érdekel, ha csak 8 általánosa van.
Az viszont fontos, hogy lehessen vele beszélgetni, ne legyen butus, egyszerű és főleg ne közönséges. Azt kifejezetten rosszul viselem, ha egy nő káromkodik és alpári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!