Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekvállalás után ritkább a szex a házaspárok között ? Igaz az a sztereotípia hogy a gyerek annyi energiát elvon tőlük (főleg az anyukától) hogy alig van idejük szexelni ?
Kinek milyen egyéni tapasztalata van ?
A kérdésből sejthetitek hogy férfi vagyok. Nekem nagyon fontos a szex a párommal, és nagyon rosszul érintene ha tartósan csökenne az együttléteink száma :(
Lehetséges. De mi lenne, ha így vállalna gyereket mindkét fél? Erre is igent mondanak. Talán nem tiszta számukra elsőre. Én pl. tudnám vállalni, hogy aki szül nekem, azzal nem szexelek, ha ő sem akarja utána, ill. nem is csalom meg. Ma ez biztos ritka, de tudnám vállalni, mert nem is maszturbálok.
üdv
f 31
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ezt ajálom elolvasni.
Félek, én nem fogom kibírni szex nélkül :(
Köszönöm azonak akik igyekeztek normális válaszokat adni.
Ne higgy a rémtörténeteknek, ez a 2 óránként kelés kb 1 hónapig van.
Na persze aki idegbeteg hiperaktív annak a gyereke is az lesz és végigörjöngi az éjszakát.
A feleségem azt ígérgeti hogy nem fog elhanyagolni...én azt nem bírnám ki :(
És ez nem 1 trollkérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!