Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is lelombozó, ha ilyet mond a feleség?
Szerintem kérjetek meg nagyszülőt vagy valakit akiben megbíztok, hogy heti 1x pár órára vigyázzon a gyerekekre ti meg menjetek el randizni és indítsátok be a szexuális életeteket.
Én feleség vagyok, anyuka, de, ha az én 2 éves gyerekem lenne felnőtt felügyelet nélkül a szobában én még a fürdőbe sem mennék be, mert tud alakítani rendesen én meg nem tudnék kikapcsolni és másra figyelni, a férjemre sem.
Szerintem a feleséged túl van terhelve. Magamból kiindulva a fürdős szexbe biztos így nem mentem volna bele, de ha valaki vigyázna a gyerekre és a férjem vinne valahová addig, már a kocsiban azt csinálhatna velem amit akar.😁 Szerintem kicsit vegyél át tőle pár feladatot, küldd el fodrászhoz vagy lazítani, szépülni aztán vidd el valahová randizni.
Szóval azért nem volt kedve veled a szexhez, mert közben félrekefél? És ezt úgy 9 hónap után vallotta be?
Hát, nagyon remélem, hogy a válásnál nem téged fognak anyagilag megszivatni!
Persze a legrosszabbul a két gyerek fog járni. Általában az anyának adják a gyerekeket, közben pedig itt milyen példát mutat már nekik?!
Sajnálom. Remélem rendbe jön az életed!
Sajnos ez természetes.
Neked is meg akar felelni de közben anya is és lenne dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!