Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is lelombozó, ha ilyet mond a feleség?
Menjetek el szerintem is párterápiára. Ha szeretitek egymást nem lehet a félrequrás a megoldás. Itt nagyon sok probléma van. Nem normális, hogy nem alszotok együtt, akármennyire is kicsi vagy anyás a gyerek. Ha a kommunikációban hiba van, mert mondjuk túl keveset beszéltek, sok a félreértés stb, akkor egyértelműen elhidegül az ember a másiktól. Gyerek után elég gyakori, hogy nem beszélgetnek annyit egymással a párok, mivel a gyerekekkel megy el az idő nagy része. Be kell iktatni néha gyerekmentes hétvégéket, vagy akár csak délutánokat, amikor lepasszoljátok a kicsiket a nagyszülőkhöz, nagynénihez, baráthoz,és eltöltötök egy kis minőségi időt, beszélgettek sokat, hogy visszataláljatok egymáshoz. Nem lehet úgy fenntartani egy kapcsolatot, hogy nem vagytok néha csak kettesben.
Ez a "haladjál már!" valószínűleg arra vonatkozott, hogy ő úgy érzi, hogy sokkal fontosabb dolgai is vannak otthon, mint a szex, mert gyereket kell altatni, etetni, fürdetni, neki ez a prioritás, és mindig is ez lesz, amíg a gyerekek ott vannak. Ki kell őt szakítani ebből a szerepből, hogy végre ne (csak) anya legyen, és ehhez szerintem neki az kell, hogy ne legyenek ott a gyerekek. Nyilván szerencsétlenül és durván fogalmazott, de akkor sem az a megoldás, hogy kuka.
Kérdező: szerintem te is tudod magadtól erre a választ. Vagyis ez nem lesz jobb ennél, és ez a kapcsolat szar, ahogy van. Keress szeretőt, ha kell a szex.
Ha a gyerekek miatt vagy vele, akkor érthető.
De férfiként vannak igényeid, amit neki is teljesitenie kell.
Másik amit tehetsz, vagyis megprobalhatsz, hogy megnehezited meg jobban az életét. (ezt tettem en is a felesegemmel)
Mármint mindent de mindent neki kellett csinalnia. Nincs szex, akkor minek erolkodjek barmi miatt. De ne a gyerekek rovasara csinalj ilyeneket. Csakis vele ereztesd. Nekem bevalt.
Ha akar mas teren kapni, akkor neki is adnia kell valamilyen téren
A "48" - as válaszolónak teljesen igaza van.
Miért is lett lepontozva? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!