Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét vagyok?
Tele van a GYK mentális gondokkal küszkődö pasikkal akik évek óta nem szexeltek, vagy akár szűzek is még harminc évesen. Ezzel szemben én minden nap szexelek, van hogy kétszer is, minden házibuliban találok pasit. Bármikor csettintek azonnal ugrik valamelyik haver ha kell a farka.
Ma rámírt az egyik itteni kommentem után egy pasi. A szokásos ismerkedős lúzer duma. Aki nem bunkó annak általában válaszolok, bár eddig csak egy pasival taliztam innen, szóval alapvetően nem pasizni járok ide. Több üzit is váltottunk, elmondta hogy szűz, fél ismerkedni, naponta többször kiveri, sóvárog csak a csajok után. A lényeg: kiderült hogy ismerem! Mutatott képet és az egyik gimis osztálytársam az! Igazából megsajnáltam, de nem tudom mit tehetnék? Az is megfordult a fejemben, hogy lefekszem vele, de akkor meg igazából ő használ ki engem! Sajnáltatja magát, mint aki nem tehet róla hogy ilyen töketlen, pedig hát ki más tehet róla?? Milyen férfi az aki nem képes elcsábítani egy nőt? Szerencsétlen. És az ilyen sajnálni való. Sajnálom is. De egyben el is könyveltem egy vesztesnek. Vesztesekkel pedig csak az időmet vesztegetném. Zavaros? Tudom. Szemétnek érzem magam mert segíthetnék neki. De kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy hozzám érjen.
Amint látszik, még aludni sem tudok ez miatt...
Mit tennétek a helyemben??
Én úgy döntöttem komolyan veszem a kérdést. Ha tévedtem így jártam.
Én ilyen esetben azt javasolnám, hogy ne halat, hanem hálót adj. Azoknak akiknak nem sikerül az ismerkedés, sokszor egy pár jó tanács is elég. Vagy elviszed őt bulizni, és adsz pár tippet, hogy hogy viselkedjen. Nem igazán segít ha lefekszel vele. Max a rajongását erősíted és az önbizalmát tiprod azzal, hogy sajnálatból dugsz vele. Ezeknek az embereknek a többsége kopott pólóban és halásznadrágban jár. Sokaknak már az is javítana az önbizalmán, ha egy fodrász vaágna nekik egy stílusosabb hajat. Szerintem neki inkább női barátra van szüksége, mint egy lesajnáló ribire.
Egyszerűbb mindenre azt gondolni, hogy kamu. De ha te régóta jársz a gyk-ra és olvasod a kérdéseket, néha mögé lehet látni egy-két írásnak. Amiről az egyszeri ide vetődő kapásból azt gondolja, hogy troll, te pár év gyk olvasgatás után már sejtheted, hogy valójában nem feltétlenül az, csak mondjuk egy olyan tizenéves fiú vagy lány aki semmit nem tud az életről és a szexualitásról, és nincs is kitől megkérdezze. Otthon nem beszélhet ilyesmiről, én sem beszélgettem a szüleimmel szexről. Ha meg nem volt még tapasztalata benne akkor honnan tudhatná? Ezért megkérdezi ott ahol talán kiröhögik de csak a kérdést és nem őt, mert itt megteheti anélkül, hogy megalázó lenne. Ez csak egy példa volt arra, hogy itt sok olyan kérdés van ami elsőre úgy tűnik, hogy kamu, de valójában nem az, csak a kérdezőnek nincs lehetősége máshogy véleményeket gyűjteni az adott témában és kérdésben.
Szóval lehet, hogy kamunak tűnik. Nem baj. Azok a lányok és nők akik használják a gyk-t, mert azt gondolom senki nem hiszi, hogy csak pasik járnak ide, azok tudják mivel jár ha itt kommentelnek. Egy kétszavas válaszra is jön nyolc privi akik ismerkedni/dugni/pöcsötmutogatni akarnak. Férfiként te talán nem kapsz kéretlen fotókat, de én elég sokat. Eddig nem láttam még ismerőst, most láttam. Ebben mi olyan kurwa hihetetlen, el se tudom képzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!