Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg unalmasnak tartják az emberek a barna szemet? Vagy van olyan, akinek a barna szemszín tetszik jobban? Férfiak, nektek melyik tetszik jobban egy nőnél?
Szerintem nagyon szép a barna szem, ad egyfajta melegséget és tüzességet.
Mindegyik szép, de szerintem a barnában van valami extra.
Vannak mások is, akik így gondolják?
(Úgyis az a lényeg, hogy egészséges legyen :))
Nekem kicsit olyan semmilyen a barna. A kék meg van hogy hideg tekintet. A zöld a kedvencem, bár nekem is az van szóval lehet elfogult vagyok😄
20F
Nekem nem a szemszín határozza meg hogy tetszik-e, hanem az összkép a kisugárzás a hatás. Bármelyikben lehet gyönyörű szem és lány.
6:"A kéktől meg zöldtől a hideg is kiráz." - Akkor elég sokat fázhatsz..:) azért a másik ember elfogadása, hogy ő ezt a szemszínt kapta. Nem kellene ennyire kategorikus lenni.
99%-ban az embereknek barna szeme van a világban.
Lehet mindig pörköltet enni de ha egyszer salátát szolgálnak fel szerintem azt is lehet szeretni.
Az külön félelmetes hogy egy barna szemmel kapcsolatban lévő kérdésnél a nők elkezdik a zöld és kék szeműeket kell szapulni. Tisztelet a kivételnek. Azért már értem hogy akik elütnek a nagy átlagtól azok miért lesznek gátlásosak befele húzódóak ha még a szemszín miatt is kritizálva vannak - ja hogy nem tehetnek róla? Azért érdemes belegondolni.
Az tényleg elgondolkodtató hogy egy lány azért már nem szereti a saját szemszínét (korábban büszke volt rá) mert a barátjának nem tetszik ez a szín... önállóság? magabiztosság? saját vélemény? hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!