Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyik a legszexibb haj+szemszín?
Figyelt kérdés
Melyik jön be nektek és miért? Hajból a természetesre gondolok.2020. ápr. 22. 17:09
2/19 anonim válasza:
Barna, fekete, hozzá barna szem.
3/19 anonim válasza:
Úgy tudom megmondani ha látom az összképet
4/19 anonim válasza:
Szemből pedig a barna nekem kék talán amiatt
5/19 A kérdező kommentje:
Én barna haj kék szem vagyok, de a barátnőm panaszkodott hogy sokan mondták neki hogy a barna haj szexibb mint a szőke. Ő szőke kék szemmel.
2020. ápr. 22. 17:15
6/19 anonim válasza:
Ez is hulyeseg. Fekete is sokfele tipus van, szoke is.
Meg festett hajbol olyanrol van szo, amirol ordit, hogy festett, az is mas.
7/19 anonim válasza:
Zarojelben csak annyit, egy nagyon szep valodi szoke no tartos smink nelkul, szoke pillakkal is kulonleges, de menten nem szexbomba. Ez bonyolult.
9/19 anonim válasza:
Eredeti fekete haj, fekete, barna, és zöldes szemszínekkel, nagyon ritka aki ilyen kérem írjon nekem :-)
10/19 anonim válasza:
Kinek mi áll jól.
De én a feket hajat szeretem, mondjuk kék szemmel.
De mondom nem e szerint választ az ember.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!