Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalásnak számít a feleségemmel szemben ha elmegyek egy masszőrnőhöz erotikus masszásra aki a rosszlányokon hirdet ?

Figyelt kérdés

Illetve meg lehet ott simogatni és paskolni a hölgy popsiját vagy mellét ugye ? :) Nem voltam még sohasem, csak agglegényként szexpartner hirdetőnél, masszőrhölgynél még nem.

33 F

2022. jan. 6. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
21%
NEMMEGCSALÁS!! (punktum!)
2022. jan. 18. 01:09
 62/70 anonim ***** válasza:
26%
Egy erotikus masszásnál a kiveréstől az ujjazáson át a leszopásig, ondó szájbaélvezésig minden benne lehet, de végül is csak egy biológiai levezetés egy kellemes csajjal, nem megcsalás.
2022. ápr. 5. 21:35
 63/70 anonim ***** válasza:
52%
62/ Hahaha, csak vicceltem. Habár a férfiak az ilyen programot nem megcsalásnak tartják.
2022. ápr. 6. 08:28
 64/70 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem minden férfi ilyen, gyakorin meg ez a sok kretént nem kell számításba venni
2022. ápr. 6. 08:31
 65/70 anonim ***** válasza:
64/ Nem esik jól a 62-es vicces hozzászólásom lepontozása, most nem tudok a ranglistán felemelkedni :) Hahaha. Vicces ez a topik, hogy miről beszélgetnek itt egyesek. Nekem nem tiszta a különbség a masszázsos és szexpartner között, talán csak a hüvelyi behatolás marad el az egyiknél. Egyébként felnéztem a rosszlányokra, csak Budapesten van ma online 800 szexpartner, meg 300 erotikus masszázsos, országosan kb. 2.500 prosti online most azonnal (masszázsos és szexpartner zusammen) és csak egy lapon És ezek mind jól megélnek. Napi 4-5 ügyféllel számolva ezek napi 10-12 ezer numerát nyomnak le, évente 3,5-4 milliót, vagyis a potens 4 millió férfi mindegyike átlagban egyszer évente eljut oda. Persze ez csak az átlag, mert van aki sose, van aki heti kétszer megy.
2022. ápr. 6. 09:43
 66/70 anonim ***** válasza:
Sajnos sok lúzer van 😃
2022. ápr. 6. 12:04
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

Bill Clinton bácsi is azzal védekezett, hogy miért hazudott a kongresszusnak arról, hogy Lajoska Mónikát szopatta az ovális irodában. Na arra azt váaszolta, hogy a szopatás az szerinte nem szex.

Na ez a logika itt is egyesek szerint.

2022. ápr. 10. 13:45
 68/70 anonim ***** válasza:

Ez sztem megcsalás...de beszélj a feleségeddel,h ő mit gondol.

Ha viszont a tudta nélkül elmész,aztán később kiderül...nagy szarban leszel.

2023. febr. 28. 19:31
 69/70 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy cigány barátnőm régen. Na neki írogatott egy fiú, hogy ha csak szexelnek az nem megcsalás. Az csak szex semmi több. :3

Idáig is ellehet jutni ezzel a nagyszerű logikával.

2023. febr. 28. 19:37
 70/70 anonim ***** válasza:

Igen annak számit.

Nálunk a férjem meglepett egy ilyen masszázzsal profi masszörrel.

Izgalmas volt.

33N

2023. okt. 2. 17:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!