Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalásnak számít a feleségemmel szemben ha elmegyek egy masszőrnőhöz erotikus masszásra aki a rosszlányokon hirdet ?

Figyelt kérdés

Illetve meg lehet ott simogatni és paskolni a hölgy popsiját vagy mellét ugye ? :) Nem voltam még sohasem, csak agglegényként szexpartner hirdetőnél, masszőrhölgynél még nem.

33 F

2022. jan. 6. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem simán megcsalás. Oké, higy nincs szex. :D

Ha már megcsókolsz egy másik nőt is válló ok sokszor. Most ha megtapogatod miért ne lenne az?

23/f

2022. jan. 6. 18:09
 12/70 anonim ***** válasza:
31%
Magyarországon már valakinek bókolsz az is megcsalás.. Hol éltél eddig? Amúgy nagyon jó az erotikus masszázs. Nagyon durván kifacsart a hölgy. Esküszöm nektek olyant lőttem, hogy fejem felet elrepül egy adag és vállamig kilőtt a következő adag. Magamnak se sikerült ilyent össze hozni. Nagyon értett hozzá a hölgy!
2022. jan. 6. 18:09
 13/70 anonim ***** válasza:
44%
4-es te nagyon hülye vagy. Ezért nincs csajod!
2022. jan. 6. 18:10
 14/70 anonim ***** válasza:
74%
Egyértelmű hogy megcsalas
2022. jan. 6. 18:11
 15/70 anonim ***** válasza:
21%

Nem megcsalás. Ilyen szempontból az is megcsalás lenne ha az orvos feldugja az ujját.

Ha megbeszéled vele hogy lehet paskolni vagy fogdosni akkor azt is lehet, igen.

Én annò voltam hasonlòn és jó élmény volt. Ingyen megduhattam a csajt.

26F

2022. jan. 6. 18:12
 16/70 anonim ***** válasza:
39%

Ha neked a morális iránytűd azt mondja nem megcsalás, akkor nem az. De az én morális iránytűm szerint az igenis megcsalás. Sőt valakinek már az is megcsalásnak számít, ha neten beszélgetsz egy idegennel és kiöntöd a lelkedet és ápolja a lelkedet és attól már jobban érzed magad, mert a pároddal nem tudod megbeszélni és lelkileg már megcsaltad.

Kinek mi a megcsalás.

2022. jan. 6. 18:13
 17/70 A kérdező kommentje:

#16: A morális iránytűm azt mondja hogy ez amolyan "kisebb megcsalás", de az asszony kiherélne ha meg tudná :D Szóval mindenképpen titokban lenne.

A nők ezt nem értik, csak szeretném jól érezni magam. Minden nap ugyanazt a mákos gubát enni azért unalmas, még ha szeretem akkor is. :)

Bocsánat csak őszinte vagyok.

2022. jan. 6. 18:18
 18/70 anonim ***** válasza:
81%
Aki azt meri mondani, hogy "nem megcsalás" akkor most forduljon oda a párjához (ha van egyáltalán) és mond meg neki "drágám, erotikus masszázson voltam." Ahol mind ketten meztelenek vagytok és olyan helyekre benyúl ahova a barátnőtök nem nyúlna és végén franciával végződik vagy kiveri. Én voltam erotikus masszőrnél és igen s nevezhető szexnek hamár én is simizhetem és kényeztet a végén. Szóval ne írjatok butaságokat. Meg orvosi vizsgálatot megcsalással hasonítsátok? Jézusom! (12-es votlam)
2022. jan. 6. 18:18
 19/70 A kérdező kommentje:
#18: Én nem szeretném hogy a fenekembe nyúljon... erre nem állok készen ;)
2022. jan. 6. 18:23
 20/70 anonim ***** válasza:
86%

Ja, nem fognak. Csak ha kéred. (azt se vállal mindenki amúgy.)

Szóval előre lebeszélitek mire mész, azt kapod. Nagyon gyönyörűek a masszőr lányok. (12, 18-as voltam)

2022. jan. 6. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!