Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számít a feleségemmel szemben ha elmegyek egy masszőrnőhöz erotikus masszásra aki a rosszlányokon hirdet ?
Illetve meg lehet ott simogatni és paskolni a hölgy popsiját vagy mellét ugye ? :) Nem voltam még sohasem, csak agglegényként szexpartner hirdetőnél, masszőrhölgynél még nem.
33 F
Szerintem simán megcsalás. Oké, higy nincs szex. :D
Ha már megcsókolsz egy másik nőt is válló ok sokszor. Most ha megtapogatod miért ne lenne az?
23/f
Nem megcsalás. Ilyen szempontból az is megcsalás lenne ha az orvos feldugja az ujját.
Ha megbeszéled vele hogy lehet paskolni vagy fogdosni akkor azt is lehet, igen.
Én annò voltam hasonlòn és jó élmény volt. Ingyen megduhattam a csajt.
26F
Ha neked a morális iránytűd azt mondja nem megcsalás, akkor nem az. De az én morális iránytűm szerint az igenis megcsalás. Sőt valakinek már az is megcsalásnak számít, ha neten beszélgetsz egy idegennel és kiöntöd a lelkedet és ápolja a lelkedet és attól már jobban érzed magad, mert a pároddal nem tudod megbeszélni és lelkileg már megcsaltad.
Kinek mi a megcsalás.
#16: A morális iránytűm azt mondja hogy ez amolyan "kisebb megcsalás", de az asszony kiherélne ha meg tudná :D Szóval mindenképpen titokban lenne.
A nők ezt nem értik, csak szeretném jól érezni magam. Minden nap ugyanazt a mákos gubát enni azért unalmas, még ha szeretem akkor is. :)
Bocsánat csak őszinte vagyok.
Ja, nem fognak. Csak ha kéred. (azt se vállal mindenki amúgy.)
Szóval előre lebeszélitek mire mész, azt kapod. Nagyon gyönyörűek a masszőr lányok. (12, 18-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!