Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számít a feleségemmel szemben ha elmegyek egy masszőrnőhöz erotikus masszásra aki a rosszlányokon hirdet ?
Illetve meg lehet ott simogatni és paskolni a hölgy popsiját vagy mellét ugye ? :) Nem voltam még sohasem, csak agglegényként szexpartner hirdetőnél, masszőrhölgynél még nem.
33 F
Az embereknek tényleg vannak ösztöneik ez tény. Azonban ha egy férfi nem képes vissza fogni magát amikor kell az azt bizonyítja, hogy közelebb van az állatokhoz agyilag mint az emberekhez. Vannak ösztöneink, vágyaink, meg egy csomó minden. Számomra az a lényeg, hogy belül ne érezzem magam szarul. Ha megcsalnám a feleségem oké, hogy neki nem esne szarul mert nem tud róla, de mindig lenne bennem valami ami zavar. Azt szeretem ha teljesen tiszta a lelkem és nem kell magam zavartatni ilyenek miatt.
Persze ha egy megcsalás olyan jelentéktelen dolog valakinek, hogy nem érez utána bűntudatott az egy szar ember és kész. ^^
Akárki akármit mond. Lehet 0%-os a válaszom akkor is így van.
Én férfiként miért tudok nemet mondani egy csinos lánynak a szexre? Mert van barátnőm és ennyi. Nyilván szívesen lennék más lányokkal, de minek? Annyira erős a szexuális ösztön, hogy ne bírjam visszatartani magam?
Mindig érdekes látnom sokan mennyire szex őrültek. Persze sajnálom mert az ő életük szarabb így. A sex az jó és kész. Ha te annyira baszni akarsz meg más nőkkel lenni akkor szakíts és menj az utadon.
(a lelkes dologhoz hozzá tenném, hogy nem vagyok keresztény)
Akit az élvezetei hajtanak és nem áll ellen, az olyan mint egy rossz kutya.
Azonban mivel az emberek 80%-a idióta, így nem hiszem, hogy csodálkoznom kéne az ilyeneken. Egy irányba látnak és arra mennek, minden mást leszarva.
41 Én nem azt mondom, hogy most kivétel nélkül minden férfinak arra van igénye, hogy ,,megcsalja" a párját, az én lelkiismeretem sem engedné, hogy ilyen ,,mászásokra" járjak el, de nincs is ilyesmire igényem. Mi ilyenek vagyunk, de nem gondolom, hogy egy utolsó patkány lenne, az, aki megteszi a fent leírtkából kifolyólag. Mégis mi a jobb, ha titokban elmegy egy fél órás ,,kalandra", vagy pedig, frusztrált, boldogtalan lesz és ez által a párja is boldogtalan lesz.
Az hogy az embernek ösztönei vannak, nem azt jellenti, hogy nem tudd ellenállni, én azt mondom, hogyha ellenáll a vágynak akkor boldogtalan lesz, és a beteljesületlen vágyok, elég szépen megfertőzhetnek egy alapjában jól működő kapcsolatot.
46 És mégis miért kellene egy jó működő házaságban elválni, egy idióta vágy miatt? Nem véletlen tartanak ilyen rövid ideig a mai házasságok mert az emberek, ami elromlott nem megjavítani akarják, hanem ,,újat venni".
Egyébként egy jól működő házasságban meg is lehet beszélni ezeket a vágyakat és akkor még csak titkolózni sem kell...
Szépen írod 41-es, de "az emberek 80%-a idióta" szakasznál elvesztettelek.
Ne minősíts. Csak írd, hogy "az emberek 80%-a máshogyan gondolkodik"
Vagy nézd meg a Massai Story német csajt az Instagramon. Feleségül ment egy massai pasihoz harmadik feleségnek. Tök boldog, és egészen jól leírja a gondolatait a többnejűségről.
Tartom, hogy a dolog, amit Kérdező ír megcsalás. De nem azért megcsalás, mert tényszerűen az. Hanem azért, mert a feleség szerint megcsalás.
Nekem már ment tönkre két kapcsolatom amiatt, hogy szexuálisan nem passzoltunk, és ezt a tényt éveken át próbáltuk elhessegetni a tudatunkból. Frusztrált marhák voltunk egymás mellett éveken át mindkétszer. És nem is nagy dolgokra kell itt gondolni. A második esetben csak annyi volt, hogy nem akartam az anált részére adni, mert az engem taszít. Hidd el, hogy ez bekúszott a kapcsolatunkba, és erősen belejátszott, hogy egy idő után már csak a rosszat láttuk egymásban.
Bonyolult ösztönállatok vagyunk ám.
Sok sikert, ha csak a tudatos fejeddel, agyaddal akarod leélni az életedet boldogan.
Nekem eddig nem sikerült így.
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!