Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számít a feleségemmel szemben ha elmegyek egy masszőrnőhöz erotikus masszásra aki a rosszlányokon hirdet ?
Illetve meg lehet ott simogatni és paskolni a hölgy popsiját vagy mellét ugye ? :) Nem voltam még sohasem, csak agglegényként szexpartner hirdetőnél, masszőrhölgynél még nem.
33 F
"Sok sikert, ha csak a tudatos fejeddel, agyaddal akarod leélni az életedet boldogan"
Köszi, inkább így minthogy szétcsaljam azt akit állítólag szeretek mert az ösztöneimre hivatkozom mint majom a dzsungelből! :D
A cigányoknál még az se megcsalás ha szexelnek. Mert az csak alkalmi.
Ezt mondta az egyik. xD
Kérdező, én azt gondolom, hogy tudod a választ, a feleségedet zavarná, neki ez válóok lenne.
Innentől mindegy ki mit gondol, mert ő él veled egy házasságban, senki más.
Szerintem te csak azért tetted fel a kérdést, hogy önigazolást, és felhatalmazást kapj tőlünk.
Vegyes válaszokat kaptál, (ez várható volt) úgy tűnik, hogy magadra vagy utalva, neked kell döntened.
Valószínűleg a neked szimpatikusabb érvelést fogod irányadónak tartani, és mivel menni akarsz, menni fogsz.
Ettől még kénytelen vagy látni, hogy a válasz nem egyértelmű, és te sem vagy egyértelműen "felmentve" a felelősség, bűntudat alól, még akkor sem, ha ez volt a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!