Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalásnak számít a feleségemmel szemben ha elmegyek egy masszőrnőhöz erotikus masszásra aki a rosszlányokon hirdet ?

Figyelt kérdés

Illetve meg lehet ott simogatni és paskolni a hölgy popsiját vagy mellét ugye ? :) Nem voltam még sohasem, csak agglegényként szexpartner hirdetőnél, masszőrhölgynél még nem.

33 F

2022. jan. 6. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
0%
Az barátnőm szerint a prosztatamasszázs nem megcsalás, viszont minden más igen. Még nem próbáltam ki, de ki tudja, egy nap lehet elmegyek
2022. jan. 6. 18:53
 22/70 anonim ***** válasza:
74%
Igen megcsalás.Neked hogy esne ha a nejed más farkát paskolgatná?
2022. jan. 6. 19:00
 23/70 felkelhetetle ***** válasza:
22%

A nőknek nincs igénye a ,,változatoságra", míg egy férfinak igénye van rá (természetesen el is folythatja ezt az igényét, csak boldogtalan lesz)

Ezt nem én találom ki, bármelyik szakember megmondja, lehet lepontozni kedves hölgyek. :)

2022. jan. 6. 19:12
 24/70 anonim válasza:
94%
Idióták...
2022. jan. 6. 19:32
 25/70 anonim ***** válasza:
95%
23 Ja persze, a nőknek nincs fantáziájuk, csak a sörhasú férjükre gerjednek be. Hidd el, nekik is jó lenne a "változatosság", csak nagy részük (a férfiakkal ellentétben) nem a lábuk közötti dolgokkal gondolkozik.
2022. jan. 6. 19:33
 26/70 felkelhetetle ***** válasza:
0%

25 Igy van és mivel nem a lábuk közti dolgokkal gondolkodnak, igy nincs is igényük rá.

A férfiak ösztönösen arra vannak programozva, hogy minél több nőt ,,meghódítsanak" ami a szaporodási ösztönből következik, olyat érdekes mód nem hallani hogy egy nő azzal dicsekszik, hány pasival feküdt le (persze a kivétel erősiti a szabályt, de általános dolgokról beszélek)

2022. jan. 6. 19:44
 27/70 anonim ***** válasza:
88%
26 ne legyel mar ilyen buta. Mar azert sem dicsekednek vele, mert tarsadalom nem nezi jo szemmel ha egy no "konnyuveru". Ennek nincs koze a nok szexualis igenyeivel.
2022. jan. 6. 19:54
 28/70 anonim ***** válasza:
86%
Ezt tőle kérdezd.
2022. jan. 6. 20:13
 29/70 felkelhetetle ***** válasza:
0%
27 Engem lebutázhatsz, de a biológia az bizony egy makacs dolog! :)
2022. jan. 6. 20:19
 30/70 anonim ***** válasza:
92%

Én voltam ilyennél.

Egyrészt a fotón sokkal jobban néznek ki, az életben sokkal idősebb, tramplibb takarítónőket is könnyedén kifoghatsz.

Másrészt ez a dolog nem a masszírózásról szól szerintem, hanem arról, hogy a pasinak nincs kedve dugni, de szeretné, ha kivernék/leszopnák neki miközben ő semmit nem csinál, csak fekszik.

Ez szépen csomagolt light-os szex, semmi más.

Szóval simán megcsalás.

2022. jan. 6. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!