Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számít a feleségemmel szemben ha elmegyek egy masszőrnőhöz erotikus masszásra aki a rosszlányokon hirdet ?
Illetve meg lehet ott simogatni és paskolni a hölgy popsiját vagy mellét ugye ? :) Nem voltam még sohasem, csak agglegényként szexpartner hirdetőnél, masszőrhölgynél még nem.
33 F
34 Akkor nem értem a problémát, ha rosszul esne neki, ne mond meg, csak legyen egy minimális eszed és ne bukj le, akkor nem fog fájni senkinek sem.
A sikeres házaságok hazugságokon alapulnak, nekem ne akarja az ellenkezőjét bemagyarázni senki sem. :D
36 Igenis a sikeres házaságok kegyeshazugságokon alapulnak, ideje már belátni, hogy teljesen más igénye van egy nőnek és más igénye van egy férfinek.
Természetesen dönthetsz úgy, hogy teljes mértékben őszinte leszel a pároddal, csak akkor ne várj hosszú kapcsolatot, mert az igazság az nagyon kiábrándító tud lenni.
Mégis mi értelme van pl egy 10 éve boldog párkapcsolatot tönkre tenni azzal mert a férfinak hirtelen, kísérletezésre támadt kedve és elmegy egy fél órás programra és kiéli ezen vágyait. Menjen el. Tartsa titokba. Nem fáj senkinek. Aki mást mond az végtelenül naiv és még hisz a Disney mesékben. Tessék egy picit realistának lenni.
Ez fordított esetben is igaz, ha a nőket vesszük alapul, bár a nőknek nincs ilyen ösztönük, hogy minél több pasival feküdjenek össze, vannak kivételek, de ott nem az ösztön játszik közre hanem más tényezők.
39 Könyörgőm ember vegyél már elő egy biológia könyvet, ha nem lennének ösztöneink nem is szaporodnánk, nem is közösülnénk, már rég kihalt volna az emberiség... Vagy szerinted mi ösztönöz minket, hogy lefeküdjünk a társunkkal? Talán a szerelem? :D
Ne a Disney mesékből szocializálódj párkapcsolati témákban, ne tedd már ilyen alacsony szintre ezt a diszkurzust.
Az embernek pont úgy vannak ösztöneik mint az állatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!