Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lettél incel?
Mi az incelséged története?
Kinézet miatt? Magaság? Lelki ok?
Farokméret. Dickcel vagyok. Sajnos 12-13 centissel, ami nekem van, csak hugyozni lehet járni, másra nem való.
Mielőtt valaki azt mondja, hogy nem emiatt nincsen barátnőm, nos tisztázzuk, barátnőm van most is, csak lefeküdni nem tudok vele, aztán mielőtt arra kerülne a sor szakítok velük, tök vicces, hogy minden nő azt hiszi, hogy nem elég jó nekem, meg megkapom, hogy "te is olyan vagy mint az összes férfi" közben meg bár olyan, vagy ez esetben akkora lennék.
Tehát itt állok, szó szerint 34 évesen szűzen úgy, hogy volt több párkapcsolatom is, csak szakítottam az első szex előtt ilyen kamu dumákkal, hogy jobbat érdemelsz meg van valaki más meg én még nem vagyok kész erre stb.
Mi olyan hihetetlen abban, hogy valaki otthagyja az egyetemet ilyen okból? Én pl éltanuló voltam, de nem bírtam 1 évnél tovább. Már gimiben is gúnyoltak, mert kövér és zárkózott voltam. Érettségi után nem kellett volna folytatni depresszió miatt, de mégis egyetemre mentem. Hihetetlen, de ott is piszkáltak folyton. Főleg a koliban a szobatársak (eredetileg vidéki vagyok, házbérre nem telt). Aztán nem bírtam folytatni, annyira megviselt az egész. Ott tartottam, hogy öngyilkos akartam lenni, szóval hazajöttem és azóta nincs életem. Igazából szerintem meg se kellett volna születnem. Még
a gimis évek alatt meghalt 2 évfolyamtársam is (betegségben, másik balesetben). Mindketten népszerűek voltak, menők, jól néztek ki. Számomra felfoghatatlan volt már akkor, hogy miért nem én haltam meg helyettük, cseréltem volna örömmel. Mert én az életben nem érzek örömet, semminek se fogok soha örülni már. Persze nyugtatgatom magam, hogy mindennek eljön az ideje, egyszer úgyis mind meghalunk. Az enyém persze minél hamarabb legyen lehetőleg, de már ott tartok hogy fölösleges lenne kinyírni magam. A nők már nem is érdekelnek, ugyan kinek kellenék, bár szűz nem vagyok, de az az egy alkalom is olyannal volt félig bepiálva akivel nem jöttünk be egymásnak. Szóval ennyi, nyugi. Jó életet, kitartást mindenkinek. Nehogy valaki privátban rám merészeljen írni 100-adjára is, hogy menjek pszichológushoz. Helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!