Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek, hogy honnan telefonáljak a prostinak?
25 éves incel vagyok, ezért fontolgatom nagyon a lakásos prostit…
A probléma az, hogy az élet más területein is totális lúzer vagyok, így például nincs autóm, jogosítványom és a szüleimmel élek.
Napi 8 órát dolgozom és apámmal dolgozom, mondhatni felettesem, bár nem ugyanaz a cég alkalmaz minket…
Tehát, hogyha beteget jelentek, akkor tudni fogja és furcsállnák ha nem lennék otthon ilyen esetben.
(Anyám egésznap otthon van)
Tehát majd szabi alatt kéne elmennem prostihoz, majd kitalálok valamit, hogy hova megyek, bár a szüleim tudják hogy nincsenek barátaim…
A problémám inkább az, hogy nem tudom hogy honnan és mikor kéne telefonálnom a prostinak…
Ugyanis anyám mindig itthon van. A munkahely sem alkalmas erre…
A fiatalabb tesóm is nagyon sokat van itthon, meg még barátait is áthozza… Nincs egy csendes hely az egész ingatlanban, meg ahonnan ne hallanának engem.
Autóból ideális lenne megejteni egy ilyen telefont, de nincs jogsim…
A tömegközlekedés megint csak nem jó.
Esetleg valami ötlet ?
#1. Az nem jó.
Mivel legjobb tudomásom szerint egy ilyen telefon több fázisból áll:
1. le kell foglalni az időpontot, megmondani hogy miket szeretnék (szüzességelvétel), 2. Egy órával az érkezésem előtt felhívni ismét (ekkora árulja el csak a pontos címet), 3. A kaputelefon adatok és ilyesmik miatt ismét kell telefonálni.
Persze leginkább csak az első hívás az, amit úgy kéne megejtenem, hogy más ne hallja…
Viszont kijelzett szám kell, amiről a későbbiekben is be tud azonosítani.
Az a baj, hogy mindig van valaki mindenhol…
De akkor lehet, hogy az első hívás miatt kigyalogolok valami elhagyatott helyre.
Udvar az nincs, ez egy nagypolgári lakás, de amúgy a szigetelés olyan rossz hogy én is szoktam hallani amikor a szomszéd telefonál…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!