Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ötletek, hogy honnan telefonál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek, hogy honnan telefonáljak a prostinak?

Figyelt kérdés

25 éves incel vagyok, ezért fontolgatom nagyon a lakásos prostit…

A probléma az, hogy az élet más területein is totális lúzer vagyok, így például nincs autóm, jogosítványom és a szüleimmel élek.

Napi 8 órát dolgozom és apámmal dolgozom, mondhatni felettesem, bár nem ugyanaz a cég alkalmaz minket…

Tehát, hogyha beteget jelentek, akkor tudni fogja és furcsállnák ha nem lennék otthon ilyen esetben.

(Anyám egésznap otthon van)

Tehát majd szabi alatt kéne elmennem prostihoz, majd kitalálok valamit, hogy hova megyek, bár a szüleim tudják hogy nincsenek barátaim…

A problémám inkább az, hogy nem tudom hogy honnan és mikor kéne telefonálnom a prostinak…

Ugyanis anyám mindig itthon van. A munkahely sem alkalmas erre…

A fiatalabb tesóm is nagyon sokat van itthon, meg még barátait is áthozza… Nincs egy csendes hely az egész ingatlanban, meg ahonnan ne hallanának engem.

Autóból ideális lenne megejteni egy ilyen telefont, de nincs jogsim…

A tömegközlekedés megint csak nem jó.

Esetleg valami ötlet ?

2021. nov. 7. 18:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
55%

"Az incel nem azt jelenti, hogy szűz, az incel azt jelenti, hogy nem akar vele dugni senki. Ez értelemszerűen a nem fizetős csajokat jelenti. Szóval incel maradsz."

Ezzel nem értek egyet

Mégha egyes helyeken úgy is határozzák meg az incel létformát mint bárki aki nem szexelt nem prostival fél éve, ez nem egy mindenképpen elfogadandó leírás

Leginkább az az incel aki annak tekint önmagára, mivel nagyon szeretne már nőt, de esélye sincs rá.

Én meghagynám az önmeghatározás lehetőségét, de csak abban az esetben ha az illető a szüzességét legalább egy prostival már elvesztette. Onnantól kezdve hogy nem szűz az ember, már mindenkinek az egyéni döntése hogy önmagát még incelnek tekinti vagy sem.

Ugyanis onnantól már csak életfelfogás kérdése hogy miként viszonyul a helyzetéhez az ember.

Én az incel önmeghatározást választottam magamnak, mert nem tudok úgy élni mintha ez a helyzet normális lenne.

De ha a kérdező képes volna elmenni egy prostiig (amire látszólag nem sok esélye van lássuk be) akkor mindjárt a saját döntése lenne hogy miként határozza meg önmagát. Addig azonban egy szűz gyerek lesz, aki el van veszve a világban, semmi több

2021. nov. 8. 23:22
 42/51 anonim ***** válasza:
54%

Sok hülye adja itt a tanácsot, közben simán lehet, hogy aspergeres a srác és ezért nem tud kapcsolódni érzelmileg emberekkel.

Én is azt hittem sokáig, hogy velem van a baj, de rájöttem, hogy az ilyen dolgoknak maguktól menniük kell, nem tanulással, terápiával, randiguru fhasságokkal. Egyszerűen ha valakinek másként van az agya behuzalozva akkor nem fog menni. És nem feltétlen azért mert szhar ember. Sőt, gyakran az ilyen emberek a legtisztábbak, legrendesebbek!

2021. nov. 9. 10:30
 43/51 anonim ***** válasza:
54%
42esnek totál igaza van. Én ugyan nem vagyok aspergesres, de rajta vsgyok az autizmus spektrumon. Én is azt tapasztaltam, hogy gyakorlatilag be kellett tanulnom hogy hogyan kell humorizálni, flörtölni, érdekessé és izgalmassá tenni a kommunikációmat. Míg másnak aki kvázi nem egy analfabéta 1 bites valaki, ez természetből adódóan jön.
2021. nov. 9. 22:02
 44/51 anonim ***** válasza:
78%

43

Igen, és túl nagy energiákat mozgatsz meg olyasmiért ami másnak természetes, tehát flow élmény közben megy. Így totál lefáraszt ahelyett, hogy feltöltene és élveznéd. Az élet lényege pedig az élvezet lenne ugyebár!

2021. nov. 9. 22:51
 45/51 anonim ***** válasza:
67%

43

Ja és érdekes, hogy más spektrumon lévővel nincs semmi baj a kommunikációval, egymás megértésével. A nerotipikusok más faj hozzánk képest, ezért lehetetlen megérteni mit miért tesznek, mit éreznek, mi motiválja őket stb. Nekem úgy tűnik ők csupán játszmáznak, taktikáznak egymással, míg én minden egyszerűen veszek és nem bonyolítom túl. Holott lehet ez nem játszma, hanem olyan motivációik vannak ami egy spektrumosnak nincs, és ezért teszik azokat a dolgokat.

2021. nov. 9. 22:55
 46/51 anonim ***** válasza:
72%

44es, igen de nem. Mivel meghozza a "munka" a gyümölcsét.

43as voltam

2021. nov. 9. 23:09
 47/51 anonim válasza:
2021. nov. 14. 02:01
 48/51 anonim ***** válasza:
72%

Nem ő, mert itt a telefonig sem mer elmenni a szerencsétlen

Ott igen

2021. nov. 14. 09:08
 49/51 anonim ***** válasza:
73%
Na felmerted hívni?Vagy még odáig sem jutottál?
2021. nov. 14. 09:48
 50/51 anonim ***** válasza:
63%
Nyilván nem 😂
2021. nov. 15. 01:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!