Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzesség kincs. Legalábbis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség kincs. Legalábbis az alábbi csajszi ezt állítja. Vélemények a témáról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ZzIlleOuB74

Az én véleményem az hogy a csaj fejében valami nagyon félrement...

2021. nov. 4. 19:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem nézem meg ha nem gond. Igen, a szüzesség szép dolog, nem mindegy, hogy kivel veszítjük el, de azért nem is kell valami természetfeletti galaktikus titkos kincsként tekinteni rá manapság. Annyi tény, hogy egy nőnék ez fontosabb, nagyobb mérföldkő, nem véletlen jár egy 'hártya' szakadásávsl és vérzéssel. Azèrt ez nagyobb dolog, mint egy férfinél. Viszont manapság nem elvárás, hogy a nőt érintetlenül kínálják fel a férjnek, meg hasonlók. Szóval csökkent a jelentősége is 2021re
2021. nov. 4. 19:28
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

A szüzesség egy állapot, ami mindenkinek az életének ötödében-hatodában van, a döntő részében meg nincs. Nem ettől lesz egy ember értékesebb.

Emlékszem én is, tiniként mennyit forgott körülötte az agyam, de az első aktus után már nem érti az ember, mire volt ez a nagy felhajtás körülötte. Én már arra sem emlékszem hogy vesztettem el. (F)

2021. nov. 4. 19:29
 3/16 A kérdező kommentje:
De nem tűnik fel hogy sugárzik a csajból a valláskárosult pszichózis?
2021. nov. 4. 19:31
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Akkora kincs, hogy mindenki rendelkezik vele egy darabig.
2021. nov. 4. 19:32
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Láttam ezt a videót, a csaj totál defektes. Az ilyet úgy hívják, hogy valláskárosult.
2021. nov. 4. 19:34
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Egy naív kislány videója, mit vársz?

Remélem úgy lesz az élete, ahogy most elképzeli. Sok sikert hozzá.

2021. nov. 4. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
70%

#3: Miért zavar az téged, hogy van egy csaj, aki így gondolkodik? Nem mindegy? Mindenki más, ha neki ez a meggyőződése, mit fáj az neked?

A vallásos embereknek nem ez az egyetlen mások számára fura vagy érthetetlen gondolata. Mindenki megtalálja a megfelelő párt magának, te is és ő is

2021. nov. 4. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
29%
Remélem, a nászéjszakáján beletrafál egy 20 centisbe...
2021. nov. 4. 19:37
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem néztem meg.

Viszont emlékszem, én mindennél jobban vàrtam már, hogy ettől a kincstől megszabaduljak....

2021. nov. 4. 20:04
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
A szüzesség drága kincs! Jó ha van, de jobb ha nincs! Én férfiként szeretek szűz lányokkal foglalkozni, és bevezetni, a szex szépségébe.
2021. nov. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!