Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki győzne egy gyakori kérdéses nők, gyakori kérdéses incelek csatában?
Figyelt kérdés
Tehát Nők vs Incelek. Avagy Amazonok vs Görög félistenek
Kívülállóként kinek szurkolnál?
2021. dec. 11. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Nők
Incelek
Döntetlennel, békességgel zárulna
31 szavazat
2/17 anonim válasza:
Én, mert a pancsereket felpofozom, nőket meg beszedem
24F
5/17 anonim válasza:
Nekem csak kamu nők írnak. 🤷♂️
6/17 A kérdező kommentje:
Na mivan,az incelek is a nőkre szavaznak? :D
2021. dec. 11. 15:57
7/17 anonim válasza:
A nők lealáznák az inceleket, majd győzedelmi pózként a talpukat rájuk-, vagy épp ODA:) helyeznék.
8/17 anonim válasza:
én fullos simp vagyok, megadnám magam a nőknek
9/17 anonim válasza:
#5 Ne is törődj vele, nő vagyok, de nekem is írt már kamunő nem egyszer. :D Pedig a válaszomból tudta, hogy nőnek ír.
10/17 anonim válasza:
Én nyernék mint nő, de békességben zárulna. Biztosan próbálnék nekik segíteni, valahogy szánom is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!