Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kérdéses a szexualitásom....?-heteró pasból lehet meleg...? Már kb. 1-éve csak ugytudok nő-vel lenni ha közben pasik nemiszervére gondolok...mint szopás.... -?
Figyelt kérdés
homokos lettem....?2021. dec. 6. 08:26
1/14 anonim válasza:
csapból is az folyik, hogy nemi identitás veleszületett tulajdonság, nem változtatható. Ezt vagy elhiszed vagy nem.
Végeredményben, ha pasikkal fantáziálsz, legalább bi vagy
2/14 A kérdező kommentje:
van min szégyenkeznem....már számtalan képem felkerült a net-re mit -b.zi-
2021. dec. 6. 10:15
3/14 anonim válasza:
Akkor mit problémától Keress egy farkat és szopd! Nekem épp van egy.
4/14 anonim válasza:
Nem vagy hetero s nem is voltál az, hanem min. bi vagy, de eddig a tudatos éned, a külső elvárásoknak történő megfelelés, a szégyenérzet elnyomta ezt benned. Heteróból nem lesz meleg, sem melegből heteró, ez nem "csereszabatos" dolog.
5/14 A kérdező kommentje:
a tények szerint én mindig is bu.i voltam és az is maradok....? -el kell fogadnom - bevállalnom,hogy b.zivagyok.
2021. dec. 7. 08:33
6/14 anonim válasza:
egyszer egy bu zi csávó odajött hozzám hogy felszedjen, elöször csak azt hittem, csak haverkodik a kocsma teraszán. aztán elmondta van felesége, két gyereke, fotókat is mutatott róluk,de pár éve már nem kivánja nöket, pedig felesége mellet rengeteg nőt megdugott,mert azt hitte csak feleségét nem kívánja már, és korábban nagyon is kivánta a nöket, de pár éve már csak férfiakat kívánja és sok férfival szexelt elmult években,nőkkel már nem mert már csak férfiakat kívánja. csodálkoztam rajta, de neten is olvasni sok ilyen sztorit. hetróbol is átfordulhat az ember, nagyon durva mik lehetnek
7/14 anonim válasza:
#6 aki odament hozzád anno az korábban sem volt hetero. Nem a tettek, hanem a vágyak határozzák meg a szexuális irányultságot. A fickó egy olyan pasi volt aki mindig is bi volt (különben nőkre nem állt volna fel neki), de addig a társadalmi elvárások, illetve önmaga elfogadásának képtelensége miatt nem élte meg.
8/14 Dzsoki válasza:
Kedves kérdező,nem.Nem voltál mindig buza,hanem,mindig bi voltál és vagy.
9/14 A kérdező kommentje:
Ha mindig is bi voltam.....de már csak a f.sz-ra izgulok és csak arra áll fel.....-bi-böl váhattam bu.i-vá?
2021. dec. 11. 07:53
10/14 Dzsoki válasza:
Bármi is lehet. Bár,egy heteróból induló,bi,nem valószínű,hogy buza lesz.Macerás,de próbálj meg egy hármast.Ott tudnál,megbizonyosodni.Lehet,hogy a nő is érdekelni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!