Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire egyedi vagy furcsa, ha egy hetero férfinak nem különösebben izgató látvány a női nemi szerv?
Figyelt kérdés
Tehát pl a száj, mellek, popsi igen.2021. febr. 19. 10:11
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány nővel volt már dolgod?
2/9 anonim válasza:
Hát igen, a puncit nem is látványra imádjuk annyira (mondjuk de), viszont a mellek, popsi, arc, stb sokkal látványosabb, vonzóbb egy nőn, ezek a dolgok, amit látunk belőletek, és ettől vagytok szépek. A puncit pedig érezni, kényeztetni imádjuk.
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyik nemi szerv sem szép látványra.
De nem is nézegetni kell a puncit hanem a #2 jól leírta
5/9 anonim válasza:
Előfordul ilyen - te vagy rá az élő példa. Ettől ha a partnered még kívánod, képes vagy az aktusra akkor semmi gond.
6/9 anonim válasza:
"Hát igen, a puncit nem is látványra imádjuk annyira (mondjuk de)"
Mondjuk de. Csak épp (más testrészekkel ellentétben) a punci esetén tovább lehet menni, nem kell beérni a gyönyörködéssel, simogatással, csókolgatással.
7/9 anonim válasza:
Szerintem furcsa. Ez inkább serdülőkor elejére jellemző, amikor a fiút már szexuálisan is kezdi érdekelni az ellenkező nem, de inkább csak a hétköznapokban is feltűnő jegyek (mellek, fenék, stb.), a puncihoz meg még nagyjából úgy áll, mint a kisgyerek, hogy "mi a fene vonzó van benne".
8/9 anonim válasza:
Férfiként nekem a punci látványa a legizgatóbb. A mellek, fenék sem rossz , de a punci 10x izgatóbb látvány.
9/9 manly válasza:
Nekem a punci csak akkor izgató ha szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!