Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapintású belülről a női nemi szerv?
Figyelt kérdés
Nekem olyan rücskös, mintha apró dudorok lennének. Ez normális?2020. júl. 26. 18:54
1/10 anonim válasza:
Igen normalis nekem is ugyanilyen erdes
2/10 A kérdező kommentje:
Én meg már azt hittem valami nemi betegségem van.:D
2020. júl. 26. 18:56
3/10 anonim válasza:
Nekem nem érdes, de nem is sima. Rücsis nekem is. Vagy olyan mint a bubis fólia.. :D Nem tudom jól megfogalmazni. :D
4/10 anonim válasza:
Igen, teljesen normális ez. Mondjuk nem is tudom, hogy milyen lehetne, ha nem ilyen. Sima egyenes nem lehet, most érted.. :D
F
5/10 anonim válasza:
Kipukkasztanám a buborékjaid :D
6/10 anonim válasza:
Igen, ez normális, a hüvely valóban ilyen. Hozzáteszem, a végbél felszíne egészen más tapintású, az sokkal inkább sima. Úgyhogy az anális szex nemcsak annyiban különbözik, hogy szűkebb, hanem érzésre is más belül teljesen. Mármint férfiszemszögből nézve. :)
7/10 anonim válasza:
Én úgy fogalmaznám hogy hullámos falú, aminek nem örülök mivel jobban meg tudom magamat karmolni. Nem szoktam ujjazni magam, de mivel hosszabb körmöm van nem is igen előnyös.
Talán kétszer csináltam és hát velétlenül megkarmoltam ami elég fájdalmas
8/10 anonim válasza:
Ha kell megvizsgálom neked a nemi szerved. 23F
9/10 anonim válasza:
Attól jó, drága szívem, hogy rücskös :D
10/10 anonim válasza:
Normális kivéve a " humoros " pasik itt. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!