Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más szerint is gusztustalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is gusztustalan kicsit a női nemiszerv és amik vele történnek?

Figyelt kérdés
Szeretem a nőket. De a menstruáció, folyás és egyéb cifraságok, pl. szülés, kisokkolnak. Nem tudom, ha lesz barátnőm, ezekkel mit tudok majd kezdeni.
2021. febr. 18. 18:33
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
27%
és büdi..
2021. febr. 18. 18:36
 2/40 anonim ***** válasza:
81%

Biztos, hogy szereted a nőket?

Biztos, hogy a nőket szereted?

2021. febr. 18. 18:37
 3/40 A kérdező kommentje:
igen. de nem tudom így hogy lesz gyerekem, a gondolattól is rosszul vagyok,hogy honnan jön ki
2021. febr. 18. 18:41
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Én a farokról gondoltam ezt, aztán rájöttem hogy meleg vagyok. Szerintem te is gondolkodj el ezen. Egy hetero férdi szerintem nem tartja gusztustalannak.

L

2021. febr. 18. 18:44
 5/40 anonim ***** válasza:
53%

Dehogy buzogány, hagyjátok már a hülyeséget.

Nekem is rohadt undorító látvány, ahogy egy gyerek jön ki onnan például.

(Amúgy maga a gyerek is rettenet undorító születés után, amíg le nem mossák)

Ettől függetlenül teljesen hetero vagyok.

2021. febr. 18. 19:03
 6/40 anonim ***** válasza:
64%

#5 én 27 évesen veszítettem el, de a punciról kb. 13 évesen gondoltam utoljára, hogy undorító.

nevelési hibák (kitartó sulykolása, hogy a nemi szerv az undorító, szégyellni való dolog) vagy más trauma állhat mögötte.

2021. febr. 18. 19:04
 7/40 anonim ***** válasza:
68%
Izé... neked kellene egy jó pszichológus. Az emberek többsége ha a p.ncira gondol nem a szülés, meg a menses jut eszébe hanem valami egészen más (had ne részletezzem).
2021. febr. 18. 19:06
 8/40 alonelyman ***** válasza:
21%
több mint 100 nővel voltam már de egyetertek a kérdezőval azaz addig amíg szex van, ok, elviselem de nem vagyok oda érte, 100 ból jó ha 20 olyan volt amit élvezettel nyaltam, kényeztettem....azok mondják azt, hogy minde punci szép meg ilyenek akiknek nem jut vagy alig voltak életükben 5-6 nővel
2021. febr. 18. 19:12
 9/40 anonim ***** válasza:
71%
Fejben még nagyon éretlen vagy egy kapcsolathoz, vagy lehet meleg vagy.
2021. febr. 18. 19:20
 10/40 anonim ***** válasza:
74%
Heterokén igatat adok neked,de ezek nem folyamatos dolgok. Amúgy a punci okès dolog.
2021. febr. 18. 19:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!