Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is gusztustalan kicsit a női nemiszerv és amik vele történnek?
Amennyiben nő lennék s undorodna a pasi a puncimtól, akkor mutatnám az ajtót!
Férfiként ugyan ugy nem tudnék olyan nővel élni aki undorodik attol ,hogy leszopjon.
Én a puncival együtt a seggét is kinyalom mert élvezi es igényes ápolt nő.
Nem tudom mit kell ezen ragódni?
Én nem éreztem, hogy a 30-as hozzászóló valamennyiünkre rá akarná erőszakolni a véleményét. Abban igaza van, hogy mostanra tényleg túl hangsúlyos szerepe lett a szexben annak, ami eredetileg körítés/előjáték/extra funkciót töltött be (orál /mélytorok/, anál) a lényegi elem, a koitusz rovására.
Pedig sokkal több nő és férfi van, aki elsősorban klasszikusan dugni szeretne.
Ne hallgass a sok agyatlan baromra, akiknek tökmindegy micsoda hájredők közt elbújt halszagú saláta van előttük, azt is imádják, mert puni. Akik ilyen vérmesen minden nőt mindenhogy imádnak, azok leginkább csak simán nem kapnak, vagy sose volt még elfogadható kategóriás az életükben.
A női nemiszervek ritkán szépek vagy gusztusosak, 1-2/10. Rengeteg karbantartás és jó adottságok kellenek hozzá. Egyáltalán nem vagy se homár, se abnormális ha problémád van azokkal a dolgokkal amit említettél.
Az akit szeretsz,annak mindene szép!
A punci is szép ,csak ápolt legyen. Egy nő, ha igényes es ápolt akkor a puncia is az,ha esetleg trampli,akkor meg nem is ertem hogy juttok el odáig ,hogy a puncian keljen aggódni!
Ha neked a parod undorító,akkor ott valami baj van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!